nlc.hu
TV-sztárok

Esztergályos Cecíliának fájdalmai vannak

Esztergályos Cecíliának nagy fájdalmai voltak, műteni kellett

Esztergályos Cecília fájdalmakkal él, de próbál így is vidám maradni.

Esztergályos Cecília életkedve másokat is ösztönöz – a színésznő örök optimista, mindig mosolyog, még akkor is, ha éppen nagy fájdalmakkal küzd. Az évek során nagyon sok műtéte volt, legutóbb a gerincét kellett megoperálni Szegeden, ám mint mondja, azóta sokat javult. A 77 éves kiváló művész a Reggeliben mesélt az elmúlt hónapokról, a fájdalmakról, de az élete boldog pillanatairól is.

A művésznő elárulta, most éppen a gerincét műtötték, ám úgy érzi, hogy a combja miatt is kés alá kellene feküdnie. Ennek ellenére elmondta, hogy ő annak örül, amije van, és élvezi az élet minden percét. ,,Szeretek játszani, szeretek forgatni, szeretem az életet, szeretek tunkolni az életben. Éppen ezért, amikor gátolva vagyok, akkor szomorú vagyok. (…) Felújítjuk a darabokat, játszunk, próbálunk” – részletezte Esztergályos Cecília, aki a következő színházi évadban körülbelül 10 darabban szerepel majd.

Esztergályos Cecília új dolgokban próbálja ki magát:

esztergályos cecília

Esztergályos Cecília (Fotó: RTL Klub Reggeli)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top