Így néztek ki természetes külsővel az agyonplasztikázott sztárok

nlc | 2020. Július 27.
Bevalljuk, nekünk az eredeti, természetes jobban tetszik. De nincs mit tenni, Hollywoodban nagy a nyomás és megfelelési kényszer.

Kevés területen lehet akkora nyomás valakin, hogy fiatalosan fessen, mint a showbusiness-ben. A sztárok nagy része bevall egy kis botoxot, ráncfelvarrást vagy melligazítást, de sokan titkolóznak.

Vannak azonban olyanok, akik, ha akarnák sem tudnák letagadni, hogy nem is egyszer feküdtek a kés alá. Mert nem kis apró igazítások vannak rajtuk, hanem némelyikük szinte felismerhetetlen lett a sok plasztikai műtéttől. Van, aki megbánta, de van, aki szerint most végre olyan, amilyen mindig is lenni szeretett volna. 

Püffedt arcok, túlhúzott szemek, eltúlzott szájak és természetellenesre kihúzott bőr. Galériánkban mutatunk pár hírességet, aki nem tudta, hogy mikor kellene megállni.

mickey rourke,

Mickey Rourke - a 67 éves színész, egykori bokszoló már egy jó ideje igazgatja az arcát, ami hol borzalmasan, hol tűrhetően fest. Ezen a 2019-es képen (j) még egészen hasonlít is magára, de az arcán messziről látszik, hogy túltolta a felvarrást. (Fotó: CAROLCO INTERNATIONAL / PHOTO12 VIA AFP és ANGELA WEISS / AFP)

Jennifer Grey

Jennifer Grey - A Dirty Dancing Baby-jét mindenki irigyelte, nem csak Patrick Swayze miatt, de kifogástalan külseje miatt is. Greynél szintén az orra volt a katalizátor, amit többször is megműttetett és idővel jött a többi igazítás is, botox és felvarrás. Az a hír járta, hogy még a barátai sem ismerték fel a színésznőt, annyit szabatott az arcán. (Fotó: DAVID LIVINGSTON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP és GREAT AMERICAN FILMS LIMITED PAR / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP)

donatella versace,

Donatella Versace - bájos arc, természetesen vastag száj, nagy szemek. Ez volt Donatella Versace a plasztikák előtt, bár, bevalljuk, nem tudjuk, mikor kezdődtek az igazítások. Orrával való elégedetlensége indította el a lavinát és vezetett odáig, hogy a divattervező ma már inkább hasonlít egy bábúra, mint hús-vér emberre. (Fotó: FRAZER HARRISON / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP és Archivio Apg/Mondadori Portfolio via Getty Images)

Renee Zellweger

Renee Zellweger - Hol van már Bridget Jones-ban, vagy a Jerry Maguire-ban látott színésznő? Renee Zellweger a kétezres években, Meg Ryanhez hasonlóan, egyik pillanatról a másikra vált felismerhetetlenné. A kedves, bájos, szomszéd lány típusból egy unatkozó luxusfeleséggé műtette magát. Legalábbis szerintünk, de Zellweger többször is azt nyilatkozta, örül, ha másnak látják az emberek, mint amilyen volt. Ez volt a célja. (Fotó: Jean-Baptiste LACROIX / AFP és VALERIE MACON / AFP)

cher

Cher - Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nekünk a hetvenes évek Cher-je sokkal jobban bejött, mint az, amit az énekesnő csinált magából a nyolcvanas évektől. Még semmi szüksége nem lett volna kés alá feküdni, amikor már teljesen átalakította az arcát. (Fotó: ETHAN MILLER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP és UNIPIX / AFP)

meg ryan

Meg Ryan - az 58 éves színésznő hihetetlenül bájos volt a kilencvenes években, amikor sorra megkapta a romantikus filmek főszerepeit. Nem sokkal később azonban nála is beütött a botox-kényszer és mára semmi természetes nem maradt az arcán, sőt, püffedtnek hat. (Fotó: Tristar / Collection ChristopheL via AFP és BRYAN BEDDER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

(Kiemelt kép: Tristar / Collection ChristopheL via AFP és BRYAN BEDDER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP)

Elrontott plasztikai műtétek:

Exit mobile version