nlc.hu
TV-sztárok
Reviczky Gábor nehéz helyzetben a koronavírus miatt

Reviczky Gábor is nehéz helyzetbe került a koronavírus-járvány miatt

Más színészekhez hasonlóan, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas Reviczky Gábor is nehéz időszakon megy keresztül a koronavírus-járványnak köszönhetően.

Már a tartalékait éli fel Reviczky Gábor. A 71 éves színész nagyon komolyan veszi a koronavírus-járványt, a kijárási korlátozások idején minden óvintézkedést betartott, ezért sok kollégájához hasonlóan nem tudott dolgozni. A mi kis falunk sztárja ráadásul szabadúszó, ezért megterhelő volt számára az elmúlt néhány hónap.

„Bár bizonyos segítségek állnának rendelkezésre, ezeket nem akartam igénybe venni. Megpróbáltam kihúzni valahogy és lassacskán úgy néz ki, sikerül is. Bár a dolgok még mindig nem jöttek egyenesbe, hiszen a próbák ugyan folynak, előadásról még szó sincs” – mesélte Reviczky Gábor a Blikknek. A színész ugyan nehéz helyzetbe került, nem erőltetné a színházak újranyitását.

„Ötszáz főnél nagyobb előadást még mindig nem lehet tartani, és az, hogy csak két-három méterre ülhetnek egymástól a nézők, kész ráfizetés. Így szerintem felesleges előadásokat tartani” – mondta Reviczky, aki néhány hónappal ezelőtt még azért aggódott, hogy elvesztheti fővárosi bérlakását.

Olvass még többet Reviczky Gáborról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top