nlc.hu
TV-sztárok

Válik Katona Gitta és Futács Márkó

Válik Katona Gitta szépségkirálynő: ,,Megérdemeltem volna a diszkréciót”

Katona Gitta őszintén beszélt házassága megromlásának okairól...
katona gitta

Katona Gitta és Futács Márkó focista hat évvel ezelőtt jöttek össze, az idősebb lányuk ötéves, míg a pici csak pár hónappal ezelőtt született. A pár kapcsolata látszólag tökéletes volt, ám mint ahogy az az egykori szépségkirálynő közösségi oldalára írt vallomásából kiderült, mégsem volt az. A modell kendőzetlenül őszintén vallott a házassága buktatóiról, és egyben bejelentette, hogy nem kíván tovább szerepelni még a közösségi médiában sem.

View this post on Instagram

Hol is kezdjem…Külön folytatjuk… Mindig tudtam, hogy aki keres az talál…Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden… Vagyis azt hittem…Nem tudom,hogy a mai romlott világaban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció. Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta. Az instán való “pályafutásomat” befejeztem. Mindig is éreztem, hogy ami itt megy az nem jó, de engem is beszippantott ez az egész…Egy privát profilon maradok jelen a privát életemmel. Élő szerződéseim még kötnek az ittmaradásra, így ne haragudjatok, ha csak reklámot fogtok látni mostantól. #mindenokkaltörténik 💔

A post shared by Gitta Katona (@gittafutacs) on

,,Hol is kezdjem…Külön folytatjuk… Mindig tudtam, hogy aki keres az talál…Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden… Vagyis azt hittem…Nem tudom,hogy a mai romlott világban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna és az a diszkréció. Nincsen bennem düh, sem harag, hangos szavak sem voltak. Csalódottság és fájdalom van, mert valamit megpróbáltunk és viszonylag gyorsan kudarcot vallottunk. Nem bánok semmit, mert nekem ez egy csodálatos és tökéletes 9 év volt. Az én lelkiismeretem tiszta. Az instán való “pályafutásomat” befejeztem. Mindig is éreztem, hogy ami itt megy az nem jó, de engem is beszippantott ez az egész…Egy privát profilon maradok jelen a privát életemmel. Élő szerződéseim még kötnek az itt maradásra, így ne haragudjatok, ha csak reklámot fogtok látni mostantól” – írta a 29 éves Katona Gitta, akinek a házassága alig két évig tartott.

Nem tartott sokáig a házasságuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top