nlc.hu
TV-sztárok

Retro: Van benne valami! Vágó Istvánnal

Mit rejt a reluxa? – Emlékszel a Van benne valami műsorra Vágó Istvánnal?

Ha a ‘80-as években voltál gyerek, akkor te is láttad a Van benne valami című műsort, főszerepben Vágó Istvánnal.
Emlékszel Vágó istvánra a Van benne valami műsorban?

Vágó István és a Van benne valami című műsor összenőtt annyira, hogy utána Magyarországon Vágó a műveltségi játékok arca lett. Az egész úgy kezdődött, hogy Vitray Tamás 1976-ban úgy gondolta, a fiatal Vágó István épp megfelelő lesz a Van benne valami vezetésére. Vágó egyébként vegyészmérnöknek tanult, de a Riporter kerestetik című műsorban kipróbálta magát, itt fedezte fel Vitray, és robbantotta be a vetélkedős karrierjét.

Mindenki emlékszik a Van benne valami műsorra, melyben a fantasztikus nyereményeket a Centrum áruház szolgáltatta és Dolly énekelte a főcímdalát.

Már csak azért is felejthetetlen a műsor, mert Gálvölgyi János zseniális paródiával tette emlékezetessé, fetrengtünk a nevetéstől.

A Van benne valami egy modern műsornak számított az indulásakor, pedig valójában egy ősrégi játék, a barkochba adta az alapját. Vágó István persze sokat dobott a műsoron, olyan szellemes és intelligens megszólalásai voltak, hogy csüngtünk minden szaván (meg nem nagyon ment más a tévében, kénytelenek voltunk annak örülni, ami van). A reluxák mögött rejtőző értékes nyereményeket ma már kicsit megmosolyogjuk, de akkoriban nagy dolognak számított, hogy valaki nyerhetett egy tévét vagy egy motorkerékpárt.

Ennek a nagyszerű műsornak mutatjuk meg most azt a részét, amiben rekordot állított fel egy fiatal versenyző, amikor 29 másodperc alatt kitalálta a feladványt. Nosztalgiázz velünk!

Kiemelt kép: Smagpix

Még több retro!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top