nlc.hu
TV-sztárok

Opitz Barbi szerelme

Ez a török pasi dobogtatta meg Opitz Barbi szívét

Brutális nézettségeket érnek el Opitz Barbi videó, akit négy évvel ezelőtt, az X-Faktorban ismerhettünk meg. Megnéztük, hogy mire keresnek vele kapcsolatban a legtöbben!

Amire a legtöbben keresnek: Opitz Barbi X-Faktor

A 2016-os X-Faktorban ismerte meg az ország Opitz Barbit. Ez volt az RTL tehetségkutatójának hatodik évada. Az 1999-es születésű, 17 éves lány Sonkádról utazott fel a fővárosba, hogy a négytagú mentorcsapatnak énekeljen. A bemutatkozása igencsak jól sikerült, később pedig Tóth Gabi lett a mentora. Hamar kiderült, hogy a tehetséges Barbi, aki gyerekkora óta szeret énekelni, vélhetőleg nem viszi tovább a család uborkatermesztéssel foglalkozó vállalkozását, hanem énekesnő lesz. Persze szülei nagyon féltették őt az új élettől, az ismeretlentől. Erről 2016-ban így beszélt nekünk az édesanyja: „Az az igazság, hogy nem igazán akartam elengedni ide, féltem a sok kritikától és az esetleges csalódástól.” Akkor a büszke anya azt is kiemelte, hogy mennyire jó hatással van zárkózott lányára Tóth Gabi. „Neki köszönhetően sokkal magabiztosabb lett.”

Barbi pedig úgy menetelt a döntőig, hogy egyszer sem párbajozott. A finálé előtt még nem merte elhinni, hogy sikerülhet neki, de azért voltak féltve dédelgetett vágyai. „…Embert próbáló munka az uborkatermesztés, és bár sosem szégyelltem, hogy ebből tartja fent magát a családom, sokkal szebb életet szeretnék nekik. Ha sikerül győznöm, segítek elindítani anyuéknak egy vállalkozást, mondjuk egy ruhaüzletet. Ha nem, valószínűleg maradunk Sonkádon” – mondta akkor. Ma már tudjuk, hogy sikerrel vette az akadályt és megnyerte az X-Faktort, ezzel pedig egycsapásra megváltozott az élete. Azóta a fővárosban él, édesanyjával, aki a menedzsere is.

Amire a legtöbben keresnek: Opitz Barbi haja

Opitz Barbinak nemcsak a hangja, de a haja is emlékezetes volt, amikor besétált az X-Faktor válogatójára. Arról már két évvel a tehetségkutató után, a Glamournak mesélt, hogy teljesen magának alakította ki a stílusát, úgy az öltözködésben, mint a sminkben. „Fellépésekre és a hétköznapokon nem segít senki, saját magam alakítom a stílusomat. Általában úgy öltözök, amilyen hangulatom van. Nem a trendet követem, hanem azt figyelem, hogy én jól érezzem magam a szettben…A hajamat mindig kiengedve, természetes formájában hordom…Tény, hogy sokan a hajamról ismertek meg, és mindig megdicsérik, ha látják”– ecsetelte Barbi, akinek hajkoronájából néhány centit vágtak az X-Faktor alatt, ám ő visszanövesztette az eredeti hosszára azóta.  De olvashattuk már azt is, hogy a nyári melegben naponta mossa a haját, ahogyan arról is, hogy csak vizesen tudja kifésülni a tincseit, és olykor másfél óráig is tart ez a folyamat, amit hetente egyszer végez el. Barbi különböző olajakkal tartja kordában kóbor tincseit. 

Ez a török pasi dobogtatta meg Opitz Barbi szívét

Opitz Barbi a mentorházban (Fotó: RTL Klub/ Kovács Tamás)

Amire a legtöbben keresnek: Opitz Barbi párja

Egy márciusi Blikk interjúban,  amit Barbi Az álarcos énekes után adott, az derült ki, hogy az énekesnő jelenleg szingli. „Jelenleg nincs párom. Régen Paddy Kelly volt az ideálom, de mostanra inkább Kemal az esetem a Végtelen szerelem című török sorozatból. Szeretem, ha egy pasi magas, karakteres, belső tulajdonságoknál fontos, hogy romantikus és határozott legyen. Szóval legyen tökéletes” – viccelődött Barbi.  Azóta persze változhatott a helyzet, amit nem kötött a nyilvánosság orrára a népszerű X-Faktor győztes.

GIF
Kemal a Végtelen szerelemből

Bár az X-Faktor után sokan gondolták azt, hogy Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi között szerelem van kibontakozóban,  ezt végül egy interjúban tisztázták, és állították: pusztán szoros barátságról van szó.

Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi csak barátok

Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi

Amire a legtöbben keresnek: Opitz Barbi Sajnálom

Opitz Barbi és Burai Krisztián közös slágere 2018-ban került fel a YouTube-ra. Lassan pedig eléri a 20 milliós megtekintést. „A kezdetek óta együtt dolgozom Burai Krisztiánnal, akinek – egy kivétellel – az összes dalomat köszönhetem. Nagyon szeretek vele dolgozni, nagy öröm a közös munka” – mondta korábban Barbi.  Az persze ízlése kérdése, hogy valaki kedveli, vagy sem Barbi dalait, de azzal nehéz vitatkozni, hogy a hazai énekesnők közül az egyik legtöbb megtekintést generálja a videómegosztókon a klipjeivel.

 A legtöbbet egyébként a 2017-es, kőfejtőben? forgatott Végem című dallal szakította.

Amire a legtöbben keresnek: Opitz Barbi Barátok közt

Imádjuk kibogozni az ilyen nagy félreértéseket. Szóval valóban szerepelt a Barátok közt sorozatban egy fiatal, szőke, göndör hajú lány, akinek a családneve Opitz volt. De nem Barbi volt az! Optiz Petra színésznő, szerepelt az RTL klub legidősebb sorozatában, ahol Bokros Lindát, Bartha Zsolt lányát alakította.

Amire a legtöbben keresnek: Opitz Barbi hidrogén

Márciusban mindenki koronavírusos tanácsokat osztogatott. A többség megmaradt annál, hogy mindenki viseljen maszkot, mossunk rendszeresen és alaposan kezet, esetleg viseljünk gumikesztyűt és tartsuk a távolságot. De voltak olyanok, köztük Opitz Barbi, aki nem állt meg a teljesen elfogadott tanácsoknál. Hogy, hogyan jön ehhez a hidrogén? Mutatjuk Opitz márciusi posztját:

Ahj drágáim féltelek titeket! Nagyon vigyázzatok magatokra, most jóval nagyobb dózisban fogyasszatok vitaminokat! Igyatok 3%-os hidrogén-peroxidos vizet (1-2 csepp egy pohár vízbe a 3%-os hidrogén-peroxidból), nagyon jó védőpajzs! Ha tehetitek, kerüljétek a tömeget, rendszeresen használjatok kézfertőtlenítőt!

Ez a török pasi dobogtatta meg Opitz Barbi szívét

Fotó: RTL Klub/ Nánási Pál

Csakhogy több szakértő is elmondta, hogy a hidrogén-peroxid esetében NEM beszélhetünk védőpajzsról, sőt, kifejezetten veszélyes ilyen anyagot a szervezetbe vinni.  A Házipatika már 2019-ben felhívta a figyelmet arra, hogy bár számos egészségügyi probléma ellen egyfajta csodaszerként hirdetik a hidrogén-peroxidot, az orvosok mindenkit óvnak ennek az alkalmazásától.

Németh Kristóf színművész, direktor is látta Barbi posztját, és az alábbi szöveget fűzte hozzá: „Az ilyen és ehhez hasonló ostoba libáktól, valamint minden kamutól óvjátok meg magatokat és ismerőseiteket! Kamu, buta és káros hülyeségekkel van tele a közösségi média! Gondolkozzatok és csak hiteles forrásból szerezzetek valós információkat!”

Ennyit a nagy hidrogén történetről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top