nlc.hu
TV-sztárok

Megszólalt Borkai Zsolt

Borkai Zsolt 10 hónap után megtörte a csendet, ezzel foglalkozik most

Borkai Zsolt tíz hónap után megtörte a csendet, és arról mesélt, hogy telnek most a napjai.

A Győrhöz tartozó Bácsán található a szexbotránya miatt lemondott városvezető családi háza. Itt fogadta a Blikket az egykori polgármester, Borkai Zsolt.

“Őstermelő vagyok, az időm nagy részét ott töltöm, vannak birkáim, lovaim, csirkéim, folyamatosan foglalkozni kell velük. Korán reggel kelek, megetetem az állatokat, de szőlőt is termesztek, a metszéstől a permetezésig mindent én csinálok. Akiknek nagyon sima a tenyerük, ilyenkor rájöhetnek, hogy van kemény munka is a világon. Amikor olimpiai bajnok lettem, vastag volt a kezemen a bőr, most megint ezt érzem” – mondta Borkai Zsolt, aki a feleségével való kapcsolatáról is vallott.

Megszólalt Borkai Zsolt

Borkai Zsolt megtörte a csendet. (Fotó: Vörös Szilárd/smagpix)

A feleségemmel újra kellett írnunk a kapcsolatunkat, de hála istennek, ő is vevő volt rá. Jól megvagyok a bőrömben, de ehhez kellett a család nagy segítsége és összezárása is. Elkövettem egy hibát, de az vesse rám az első követ, aki életében nem követett el hibát. Súlyos árat fizettem, de túl vagyok rajta, előre tekintünk” – mondta.

Olvass még többet Borkai Zsoltról az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/Vörös Szilárd)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top