nlc.hu
TV-sztárok

Hajdú Péter új műsora

Hajdú Péter Friderikuszról: ,,Nem volt szép az elválásunk”

Hajdú Péter új műsora első vendégéről és Friderikusz Sándorról is beszélt.

Mint arról az nlc. is beszámolt, hamarosan elstartol Hajdú Péter új műsora, az Összezárva Hajdú Péterrel. A tévés pár hónapja vette át a Life TV vezetését, azóta több hírességet is odahívott, őt pedig addig győzködte a vezetőség, mígnem igent mondott egy korábban általa kitalált műsorra. Az Összezárva Friderikusszal nagy sikernek örvendett, ám az együttműködés megszakadt, most pedig átvette a műsorvezető és két év után visszatér a képernyőre. 

,,Bár nem volt szép az elválásunk – a sajtóból a műsorkezdés előtt két nappal értesültem arról, hogy Sándor felmondott –, mégis azt gondolom, korrekt kapcsolatunk maradt, s számomra ő az örök ikon, akit sosem tudnék és nem is akarok utánozni. Belőle egy van! De belőlem is…” – árulta el a Borsnak Hajdú Péter, aki első vendégéről és egy kicsit a műsorról is mesélt.

,,Ez most inkább kötetlen beszélgetés lesz, mint interjú, azaz, ha a kérdezett visszadobja a labdát, állok elébe. Ha én Demcsák Zsuzsit a válásáról faggatom, és ő visszakérdez, nem fogom kikerülni a válaszadást elvált férfiként. Ez tényleg egy ilyen „gyere fel, igyunk egyet, beszélgessünk” érzésű műsor, kötöttségek nélkül. (…)  Tíz epizóddal indítunk, és csak olyan embereket hívtunk, akiket személyesen és jól ismerek. Zsuzsi is ilyen, akivel nagyon jót lehet beszélgetni, úgyhogy jó volt vele együtt aludni” – nyilatkozta a tévés.

Hajdú Péter visszatér

Hajdú Péter ismét képernyőn (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

Hajdú Péter szerelmes:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top