nlc.hu
TV-sztárok

Vitányi Judit zenei karrierje

Vitányi Judit egészségügyi okok miatt kénytelen volt feladni a karrierjét

Vitányi Judit gyerekként úgy érezte, valami igazán különleges dolgot kell tennie ahhoz, hogy kitűnjön a tömegből.

Kezdetben egészen máshogy alakult Vitányi Judit pályafutása, hiszen sem a képernyő, de még csak a média sem vonzotta gyerekként. A zenélésben találta meg a harmóniát és úgy gondolta, gitárművészként lesz majd teljes az élete. „Második osztályos voltam, amikor felmerült az iskolában, hogy valamilyen hangszeren játsszak. Otthon örömmel újságoltam, hogy zongorázni szeretnék, de mivel ebből otthonra is kellett volna egy, anyukám kérte, hogy gondoljam át. Végül a gitár mellett tettem le a voksom” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Vitányi Judit, aki beleszeretett ebbe a hangszerbe, mely az önbizalmának is jót tett.

vitányi judit

Vitányi Judit (Fotó: Sláger Téma)

„Gyerekként önbizalomhiánnyal küzdöttem, néztem magamat a tükörben és azt gondoltam, hogy ennek a kicsi, szemüveges kislánynak valami különleges dologra van szüksége, hogy kitűnjön és észrevegyék. A gitározás erre is remek volt, nagyon megszerettem ezt a hangszert, annyira, hogy le is diplomáztam gitárművészként” – tette hozzá a híradós, akinek végül derékba tört a zenei karrierje.

„Köztársasági ösztöndíjat kaptam és úgy gondoltam, hogy veszek egy új gitárt. Sajnos rosszul választottam és mivel túl nagy volt a hangszer, ínhüvelygyulladást kaptam. Olyannyira, hogy az is kérdéses volt, folytathatom-e a zenélést. Ekkor kaptam lehetőséget a Debreceni Televíziónál. Mivel korábban több barátom hangversenyén is közreműködtem, mint konferanszié, így kipróbálhattam magam ezen a területen is, a televízióban. Így lett a televíziózás az én utam” – mondta a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak Vitányi Judit.

Itt tudod megnézni a híradóssal készült interjút:

Nem csak a hírolvasáshoz értenek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top