nlc.hu
TV-sztárok

Pokorny Lia elveszíette szerelmét

Pokorny Lia tragikus hirtelenséggel veszítette el a párját, most beszélt először az érzéseiről

Pokorny Lia sosem beszélt még szerelme elvesztéséről.

Pokorny Lia ritkán avatja be a magánéletébe a rajongóit, inkább a színészi kvalitásaival és az előadásaival kíván kitűnni. Ez olyannyira sikerült neki, hogy gyakorlatilag csak a hozzá közel állók tudják, hogy éppen van-e párja. A Blikknél Szabó Győző vendége volt, ahol a színész egy fájó pontra is rákérdezett. Elárulta, Lia 10 évvel ezelőtt nagyon szeretett valakit, aki tragikus hirtelenséggel életét vesztette. Győző arra volt kíváncsi, hogy ilyen mindent elsöprő szerelem csak egyszer van-e?!

,,Mindig azt hisszük, hogy a szerelmet egy másik ember váltja ki. De az az érzés bennünk van. Persze, lehet azt mondani, hogy jobban szereted az egyik barátodat, a távolit meg kevésbé, de amikor szerelmes vagyok, akkor azon a hőfokon vagy szerelmes. (…)Nem tudok máshogy szeretni, mert én így reagálok. Én is azt gondoltam, hogy a szerelem csak egy ember. Nem, többször lehet az ember szerelmes. Voltam úgy szerelmes, hogy nem is találkoztam azzal az emberrel, csak egy képen megláttam, és tudtam, hogy végzetes” – árulta el érzéseit Pokorny Lia.

Az ezerarcú Pokorny Lia:

pokorny lia

Pokorny Lia (Fotó: Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top