nlc.hu
TV-sztárok

Friderikusz Sándor kiakadt, perel

Friderikusz Sándor kibukott, és perel

A 24. hu-nak eljuttatott közleményében Friderikusz Sándor tisztázta, mi igaz a róla megjelent pletykákból.

Friderikusz Sándor az utóbbi időszakban róla megjelent cikkekre reagált, és a 24.hu-val tudatta: eszébe sem jutott New Yorkba költözni, és New York-i lakása sincs.

“Hetek-hónapok óta velem foglalkozik a bulvársajtó. A kiváltó okát nem ismerem, ha csak az nem lehet, hogy könyvtáram körülbelül harmadát (és közel sem a teljes könyvgyűjteményemet, ahogy egyes lapok állítják!), azaz 4 ezer kötetet a szülővárosomnak,  pontosabban a nyíregyházi könyvtárnak ajándékoztam, éppen úgy, ahogy feleslegessé váló ruháimat és sok egyéb tárgyamat is úgy hat-nyolcévente azoknak adományozom, akiknek nagyobb szüksége van rájuk, mint nekem….” – kezdte a nyilvánosság előtt egyre ritkábban mutatkozó Friderikusz Sándor, aki többek között azt is felháborítónak tartja, hogy egyszer sem kérdezték meg, igaz-e, amiket róla írnak.

Friderikusz Sándor cáfolja a pletykákat

Friderikusz Sándor perelni fog. (Fotó: smagpix/TV2 /press.tv2.hu )

“Ez a mostani „Friderikusz-kampány” hetek óta arról szól, hogy én eladom a magyarországi ingatlanaimat, mert New Yorkba költözöm, már vettem is ott egy lakást. Egy másik ál-cikksorozat szerint viszont kifogytam a pénzemből, ezért kénytelen voltam az ingatlanaimat piacra dobni……Két ingatlanomat azért hirdettem meg, amiért bárki más: el akarom adni őket, mert már nincs szükségem rájuk. A tisztességes megélhetéshez pedig elegendő pénzem van….A türelmem elfogyott, ezentúl nem magyarázkodom, hanem – egyéb civilizált eszköz híján – minden hazudozó újságot, online felületet perlek – és nyerni fogok!” – írta közleményében Friderikusz, ami teljes terjedelmében a 24.hu oldalán olvasható.

Olvass még Friderikusz Sándorról az nlc-n!

(Nyitó kép: smagpix/TV2 /press.tv2.hu )

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top