nlc.hu
TV-sztárok
Egyházi Géza a Barátok köztben

Egyházi Géza először szerepelt sorozatban – a népszerű musicalszínészt meglepte a felkérés

Egyházi Géza korábban még soha nem szerepelt sorozatban. Nem bánja, hogy negatív szerepben debütált.

Egyházi Géza korábban még soha nem szerepelt sorozatban. Nem bánja, hogy negatív szerepben debütált. A népszerű musicalszínész igazi gentlemanként tűnt fel a Barátok közt epizódjában, ám karakteréről gyorsan kiderült, hogy egy hazug szoknyapecér.

,,Meglepett a felkérés, de szívesen vetettem magam az ismeretlenbe. Nem zavart, hogy negatív karakter kellett megszemélyesítenem, hiszen a színpadon is leginkább ilyeneket játszom, illetve a korom és a fizimiskám is erre predesztinál. A Barátok köztben lenyűgözött a profizmus és a pozitív emberi hozzáállás, amivel találkoztam. A csapatból nagyon sok kollégával vagyok jó kapcsolatban, Ábrahám Edittel régebben együtt szerepeltünk a Csárdáskirálynőben, ő Cecíliát, én pedig Edvint alakítottam. Soha nem játszottam sorozatban, és nem is volt ilyen ambícióm, de annyira megtetszett, hogy a későbbiekben örömmel állok hasonló kihívás elé” – mondja Egyházi Géza.

egyházi géza és kardos eszter bk

Egyházi Géza és Kardos Eszter (Fotó: Barátok közt)

A színész Maróthy Konrád befolyásos diplomata és üzletember szerepét alakítja, aki kihasználta Vanda (Kardos Eszter) helyzetét. Vanda minden lehetőséget megragad, hogy kijuthasson Kínába a beteg kisfiához. Konrád segítséget ígért, ám tisztességtelen ajánlatot tett: akkor szerez vízumot, ha lefekszik vele. Hosszas vívódás után, a kisfiáért bármire hajlandó Vanda belement, de Konrád becsapta őt.

A Barátok közt új szereplői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top