TV-sztárok

Koronavírusos a Rádió 1 egyik munkatársa, sorra tesztelik a dolgozókat

Nemcsak a Rádió 1, hanem a Retro Rádió és a Best FM összes dolgozóját letesztelik, a vezetőség azonnali PCR teszt lehetőséget biztosít mindenkinek.

A folyamatos tesztelést már elkezdték, és addig is a három rádió munkatársai az otthonukból végzik a munkájukat. A cég vezetése a tesztelés költségét magára vállalta, az eredmények megérkezéséig az alkalmazottak home office-ból dolgoznak.

A Covid már a rádiókban is támad (fotó: Pixabay)

A Covid már a rádiókban is támad (fotó: Pixabay)

„Kollégáink egészsége a legfontosabb számunkra, így amint tudomást szereztünk arról, hogy egyikük tesztje pozitív eredményt mutatott, azonnali döntést hoztunk. Munkatársainkat a rádió épületében lévő magánkórházban PCR teszteknek vetjük alá, amelynek eredményéig otthonukból végzik majd a munkáikat. A rádiók működésében és műsorrendjében ez nem okoz változást. A teszteléssel párhuzamosan a szerkesztőségek és irodák fertőtlenítése is megkezdődött.”

– mondta el Sivák Péter, a rádiók programigazgatója.

„Kollégáinkat arra kértük, hogy fokozottan figyeljenek a higiéniai és járványügyi előírások betartására, és viselkedjenek felelősségteljesen.”

A Covid fertőzéssel azonosított munkatársuk szerencsére jól van, enyhe tünetekkel lábadozik az otthoni karanténjában.

Legfrisebb híreink a koronavírusról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top