nlc.hu
TV-sztárok

Stohl András a tanárok távozásáról

Stohl András megszólalt Székely és Zsámbéki távozásáról: ,,Erősen jelzés értékű”

Stohl András úgy érezte, fel kell szólalnia a Színház- és Filmművészeti Egyetemen történtekkel kapcsolatban.

Pár nappal ezelőtt Zsámbéki Gábor és Gáspár Máté után Székely Gábor is felmondott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Mióta átvette a kuratórium elnökségét Vidnyászky Attila, egyre több tanár búcsúzik el az egyetemtől, olyanok is, akik évtizedek óta tagjai voltak a gárdának. Székely Gábor a távozásakor elárulta, szeptember 1-től nem óhajt az intézmény dolgozója lenni, ellenben, ha az osztályfőnökök szeretnék, a megkezdett munkáit véghez viszi akár fizetés nélkül is. Pár nap csend után Stohl András is megszólalt a történtekkel kapcsolatban, és nemtetszését fejezte ki.

„Tanár urak, még egyszer: Köszönöm. Azt hiszem, az pedig erősen jelzés értékű, hogy két ilyen MESTER már nem vállalja az oktatást a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. Miután azt gondolom, hogy Székely Gábor nálam sokkal okosabb, ezért nem tudok pontosabb mondattal búcsúzni, mint az ő utolsó mondatával. Akik tájékozatlanul és jogtalanul bántották, ‘kérjenek bocsánatot, vagy szégyelljék magukat” – írja a közösségi oldalán a színművész.

Az utóbbi időben botrányok jellemzik a Színműt:

stohl andrás

Stohl András (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top