nlc.hu
TV-sztárok

Sztárban sztár: Opitz Barbi esett ki

Sztárban sztár: Opitz Barbi esett ki, Horváth Boldi zsinórban másodszor nyert

Már csak 6 énekes van versenyben a TV2 Sztárban sztár című műsorában. A vasárnap esti adásban összesen 27 darab szavazat döntött a kieső sorsáról.

A Sztárban sztár 7. adására két produkcióval készültek az énekesek: a szóló mellett egy csoportos előadást is be kellett mutatniuk. A zsűri és a nézők összesített pontjai alapján a kiesés után visszatérő Horváth Boldi nyerte meg az e heti adást. A Kelemen kabátban zenekar énekese – aki a koronavírusos Pély Barna helyett ugrott be 2 héttel ezelőtt – zsinórban már a második győzelmet könyvelhette el.

Opitz Barbi

Opitz Barbi számára véget ért a Sztárban sztár – Fotó: TV2

Az összesített voksok alapján a Horváth Tomi Meggyfa című dalát előadó Opitz Barbi és Miss Mood között dőlt el, hogy ki folytathatja a Sztárban sztárt, a nézők pedig a YouTube-on befutott énekesnőt juttatták tovább, így az X-Faktor-győztes Opitz Barbi számára véget ért a verseny.

Nézd meg Opitz Barbi Sztárban sztár-produkcióját!

A jövő héten már csak 6 énekesért drukkolhatunk, akik már azt is tudják, hogy a duett produkcióik mellett kiket kell alakítaniuk az egyéni előadásokban: Szabó Ádám James Brown, Vastag Csaba Tom Jones, Tóth Andi Ganxsta Zolee, Curtis Hernádi Judit, Horváth Boldi Scatman John, Miss Modd pedig The Weeknd bőrébe bújik.

Olvass még a Sztárban sztár-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top