nlc.hu
TV-sztárok

Kabát Péter elnézést kért

Kabát Péter: Akiknek csalódást okoztam, azoktól elnézést szeretnék kérni!

Most reagált arra, hogy sokan teljes joggal felháborodtak azon, vicces történetként tálalt egy szexuális abúzust.
kabát péter

Mint arról korábban mi is írtunk, nagy felháborodást keltett a futballista, műsorvezető Kabát Péter Hajdú Péternek elmesélt története egy tulajdonképpeni szexuális abúzusról, melyről már önéletrajzi könyvében is beszámolt. „Amikor a Honvédban fociztam, az évzáró banketten az egyik csapattársam mondta, hogy van egy csaj, akarjuk-e? Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal… Sorban álltunk…. Én kétszer. (…) A srác meg csak nézte a helyzetet, és röhögött.”

(Az üggyel kapcsolatos véleménycikkünket ide kattintva olvashatjátok)

Kabát Péter most az Instagramon kért elnézést. „Mindenkinek van múltja, én sosem titkoltam a sajátomat. 25 éve történt, amikor 18 éves voltam, ez már 2012-ben is megjelent az önéletrajzi könyvemben is. A hibáimból igyekszem tanulni, hogy ne kövessem el újra azokat, és jobb ember lehessek. Mindig is tiszteltem a nőket, és mindig is tisztelni fogom. Akiknek csalódást okoztam, azoktól elnézést kérek.” – írta a bejegyzésben Kabát. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🙏❤️

Kabát Péter (@kabatpeti22) által megosztott bejegyzés,

(Kiemelt kép: Smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top