Szatír mutogatta magát Doszpot Evelinnek, megrázó élményéről vallott a sztáranyuka

nlc | 2020. November 06.
Felzaklató élményben volt része Doszpot Péter feleségének.

A Life TV pénteken adásba kerülő Bréking! című műsorában a műsorvezető Szabó Dóri arról kérdezte a vendégeit (Doszpot Evelint, Gáspár Evelint és Osváth Zsoltit), hogyan reagálnak, ha bármi perverz dolgot látnak az utcán. Mindez abból a hírből kifolyólag került szóba, hogy „megaláztak a boltban egy férfit, aki intim betétet vásárolt a feleségének, és perverznek nevezte egy női vásárló”.

Doszpot Evelin teljesen kiakadt a vonatos szatíron (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Doszpot Evelin bevallotta a műsorban, hogy találkozott már szatírral a vonaton, aki mutogatta magát. „Vonattal jártam a főiskolára, ültem be úgy fülkébe, hogy 3 perc múlva szétrántotta magán a kabátot. Borzasztó rossz érzés volt” – emlékezett vissza a történtekre a lakberendezéssel foglalkozó, 46 éves sztáranyuka.

Mire Szabó Dóri rákérdezett: „És mit csináltál?”. Doszpot Péter felesége pedig elmesélte, hogyan zárult a számára sokkoló eset: „Azonnal hívtam apámat, ő azt tanácsolta, hogy ahogy leszállunk a vonatról, szóljunk az állomásfőnöknek, és meg is csináltuk”.

Doszpot Evelin előtt rántotta szét a kabátját a perverz férfi (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Osváth Zsoltit is érte hasonló megrázkódtatás gyerekkorában. „Nekem a Komjádi uszodában a zuhanyzóban mutogatta magát egy felnőtt férfi, még nagyon pici voltam. Akkor nagyon megijedtem. Nem attól, amit láttam, hanem azt hittem, valami rosszat csináltam. Mentem oda anyuhoz és mondtam neki, hogy ez és ez van, rögtön odament, tehát rendesen ügy lett ebből. És akkor már látta az illető, hogy baj van (…), gyorsan elkezdett összepakolni. De ott konkrétan magához nyúlt!i– mesélte.

Kiemelt kép forrása: Life TV / Bréking! – videó

Ezek is a Bréking!-ben történtek:

Exit mobile version