nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde szerepjátékkal dobja fel a házaséletét

Polgár Tünde szerepjátékkal dobja fel a házaséletét

Korábban is előfordult, hogy Polgár Tünde a maga kifinomult módján olyan részletet árult el a házaséletéről, ami meglepte a környezetét.

Korábban, a Feleségek luxuskivitelben forgatásán már többször kiderült, hogy a hosszú házasság ellenére Polgár Tünde és Polgár Árpád kapcsolata ma is tüzes, Tünde szerint ő szexel a legtöbbet a lányok közül, és mindent meg is tesznek a férjével, hogy életben tartsák a szenvedélyt. A Bréking mai adásának felvételén ennél konkrétabb részlet is kiderült. 

Polgár Tünde a szerepjátékról mesélt

Polgár Tünde elmesélte, hogyan dobja fel a házaséletüket

Eredetileg a német orvosok meztelen, figyelemfelhívó kampányáról akartak beszélgetni, és amint Tünde megjelent a stúdióban, megjegyezték neki a műsorvezetők: a témához illő szexi orvosnő ruhában érkezett, Hajdu Steve arra tippelt, Tünde és Árpi orvososat játszottak este. 

„21 év után az ember  egy házasságban elég sok mindent kitalál, hogy feldobja a házasságát. Ez elég diplomatikus volt?” – válaszolt Tünde arra a kérdésre, hogy tényleg kipróbálták-e a szerepjáték-szexet.

A Life TV mai adásában a meztelenségről és a vetkőzésről is mesélt Tünde, aki viccesen megjegyezte, hogy ő vetkőzne, csak nincs már rá igény. 

„Viccet félretéve, azt gondolom, van az a nemes ügy, ami mellé oda lehet állni és ízlésesen meg lehet csinálni. Ugye meztelenség és meztelenség között is van különbség, van, ami ízléses és mondanivalója van, és van, ami csak arról szól, hogy a férfiak vágyát kielégítsük.”

További részletek a mai Brékingben

Más sztárok hálószobatitkai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top