Sztárok

Pirner Alma hálószobatitkán jót derült, aki hallotta, ami talán nem is csoda

Bár a Mikulá- ünneplés kapcsán került szóba a kandalló, Pirner Alma végül egy szórakoztató hálószobatitokkal gazdagította a NőComment nézőit.

Pirner Alma és Diviki Attila 2014 óta házasok, és az üzletasszony a követőivel néha meg szokott osztani kettőjükről szerelmes képeket, vagy éppen a kisfiukkal közös családi fotókat, mint ahogyan idén Mikulás alkalmából is tette. 

Ahogy a SpektrumHome vasárnapi NőComment adásában is szóba került, Almáék szeretik ezt az ünnepet otthon, és náluk már egy ideje nem a csizmába, hanem amolyan filmekben látott módon, a kandallóra akasztott kis zoknikba hozza a Mikulás az ajándékokat. Miközben a többiek azzal viccelődtek, hogy ők maximum akkor élvezhetik a kandalló hangulatát otthon, ha az ezt sugárzó csatornára kapcsolnak, Almának erről egy pikáns sztori jutott eszébe

Pirner Alma a NőCommentben viccesen adta elő a sztorit (Fotó: SpektrumHome / NőComment)

„Egyszer azt a férjem már szex közben bekapcsolta” – kezdett bele a hálószobai sztoriba, és a többiek is csak kicsit csodálkozva megjegyezték, hogy annak azért van egy üteme, és Alma elismerte: ezt nehéz is volt követni. 

„Amikor olyan langy volt a parázs, akkor azért rá kellett gyúrni a dologra.”

Ugyanezen a csatornán tavasszal tengerpartot mutatnak, de ez sem volt újdonság Almának. 

„Olyan is van. Csicsergő tengerpart, hullámok, a tenger morajlása…”

A vasárnapi SpektrumHome műsorban ezúttal Janza Kata is csatlakozott a csapathoz, a férfi vendég pedig Mező Misi volt, és Alma utólag azt mesélte a műsorról, hogy a könnyei is kicsordultak, annyit nevettek. 

Mező Misi, Király Linda, Pirner Alma és Hadas Kriszta a Nőcomment vasárnapi adásában (Fotó: SpektrumHome / NőComment)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top