nlc.hu
Sztárok

Pirner Alma A Konyhafőnök VIP-ben

„Ezt szétgyilkoltad” – Sárközi Ákos a kukába akarta dobni Pirner Alma tányérját

Óriásit csalódott a mentoráltjában.

A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában egyénileg kellett helytállniuk a Kék csapat versenyzőinek, és mindannyian igyekeztek a legjobbat kihozni magukból, hiszen ezúttal nem a pontszerzés, hanem a bennmaradás volt a tét.

Pirner Alma

Pirner Alma A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

A kóstolásnál Pirner Alma tányérja okozta az egyik legnagyobb meglepetést a zsűri számára. Bár Fördős Zé ínycsiklandozónak látta, Sárközi Ákos kijelentette, hogy csupán egy értékelhető elem (a 3 darab chipsz) van a tényáron, és legszívesebben a kukába dobta volna az egészet.

“Ezt szétgyilkoltad” – mondta Pirner Almának Ákos séf, aki óriásit csalódott a mentoráltjában. “Szomorú vagyok, mert azt gondoltam, hogy egy olyan típusú versenyző vagy, aki tele van élettel, tele van szenvedéllyel, de nekem most nagyon eltűntél” – jelentette ki.

Pirner Alma azzal védekezett, hogy teljesen vakon volt az alapanyagok tekintetében. “Nagyon-nagyon csalódott voltam. Én mindennél jobban szeretnék megfelelni a séfemnek. (…) Picit magam alá is kerültem, amikor megfogalmazta ezt a kritikát” – vallotta be utólag a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top