Sztárok

Minden kezdet nehéz: rúdtáncolni tanul Dobó Kata, Ábel Anita és Balázsovits Edit, így megy nekik

Bátor dolog volt igent mondania Dobó Katának és Balázsovits Editnek arra, hogy Pirner Almától eltanulják a rúdtánc alapjait. Most a NőCommentben láthatod is, mi lett belőle.

A SpektrumHome-on vasárnap este kerül adásba, de mutatunk néhány részletet abból, hogyan is indult ez a rúdtáncoktatás. Valahogy, amikor Pirner Almát néztük, elég egyszerűnek tűnt a kis forgás és pörgés a rúdon, és olyan kecses volt, ahogyan azt gondoltuk, ezt a NőCommentben láthatod is. Aztán elsőként Dobó Kata állt a rúd mellé, és még ő is elnevette magát a próbálkozáson.

Pirner Alma Balázsovits Editet és Dobó Katát oktatta rúdtáncra (Fotó: SpektrumHome)

„Rendesen izzad a tenyerem” – mondta előtte, de azért nem ez volt az egyetlen gond.

Ahogy Ábel Anita megfogalmazta, Kata inkább olyan volt, mint egy tűzoltó a rúdon, és nem mint egy rúdtáncos. Alma szerint ennek az az oka, hogy nem volt meg a lendület, ezért nem pörgött. Balázsovits Edit sem volt elégedett az első próbálkozásával, a lábfejét is leégette, ahogy a rúdon lefele csúszott. 

„Alma, nincs ennél egyszerűbb?” – kérdezte a műsorvezető, majd egy kis gondolkodás után az alapgyakorlat helyett Alma mutatott valami könnyebbet. 

Ez pedig már sokkal jobban ment mindenkinek. 

Balázsovits Edit így pörgött a rúdon: 

Dobó Kata ugyan zavarban volt, de látványosan megoldotta a feladatot: 

Bár Ábel Anita eredetileg nem állt fel önkéntesként, hogy gyakoroljon, de a felvétel végén úgy érezte, ő is tesz egy próbát: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top