nlc.hu
TV-sztárok

Fördős Zé apja, Lajos mesél

Ilyen gyerek volt Fördős Zé – édesapja több családi titkot is elárult

Fördős Lajos büszkén mesél a fiáról, Zéről.

Le sem lehetne tagadni a hasonlóságot Fördős Zé és édesapja, Lajos között. Apa és fia ezúttal a karácsony tiszteletére, lezser eleganciával álltak kamera elé.

„Amikor apu első receptvideója napvilágot látott, szinte felrobbantotta az internetet. Egy nap alatt több mint 50.000-en nézték meg a Breaking Bad-es sült csirke receptvideóját, amely most 118.000-es megtekintésnél tart. Persze azóta sincs megállás, és mivel az érdeklődés töretlen, és ő is komfortosan érzi magát a kamera előtt, így adta magát, hogy a Street Kitchen magazin karácsonyi lapszámának meghatározó arca legyen, nem csak a háttérben” – árulta el Fördős Zé, aki gasztrocsapatával egy különleges karácsonyi lapszámot hozott össze. A Fördős család ünnepi receptjei mellett több tucat édes és sós sütemény, saláta, tiramisu, töltött káposzta, de még vegán ünnepi fogások receptje is megtalálható a téli lapszámban.

A Street Kitchen idei ünnepi lapszáma

A Street Kitchen idei ünnepi lapszáma november elejétől kapható

Ahogy az a kérdezz-felelek is, amelyben apa és fia a hozzájuk érkezett kérdésekre adtak választ. Ebből nemcsak az derül ki, hogy melyek azok az ételek, amelyeket mindketten kerülnek, de az is, hogy mennyire volt balhés gyerek Fördős Zé.

„Zé jó tanuló volt, bár nem igazán tudjuk, hogyan lehetséges ez, mert alig tanult. Valamit nagyon jól csinált! Ráadásul soha, egyetlen balhéja sem derült ki, pedig volt, hogy azt kamuzta, hogy éjszakai rovarlesre mennek a haverokkal” – emlékezett vissza Fördős Lajos, aki egyik kedvenc étele, a töltött káposzta készítésének trükkjét is megosztja a magazinban.

„A »herkenytűk« gyűjtőnéven számon tartott ételeket nem eszem meg, főleg a tintahalat nem. Viszont a »monarchiás« ételek között rengeteg kedvencem van, például a töltött káposzta, amelyre többfajta variációt is mutatunk a magazinban” – tette hozzá Fördős Lajos.

Fordős Zé és édesapja, Fördős Lajos (Fotó: Erdőháti Áron)

Fordős Zé és édesapja, Fördős Lajos (Fotó: Erdőháti Áron)

Amikor családtag mesél a sztárról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top