nlc.hu
TV-sztárok
Tóth Gabi kiakadt

Tóth Gabi kiakadt: „Senkinek nincs joga megkérdőjelezni a másikat”

Tóth Gabi kimondta, ami már sokunkban megfogalmazódott.

A közszereplők biztosan, de még a civilek is szinte mindennap szembesülnek azzal, hogy ismeretlen emberek bírálják őket úgy, hogy alig tudnak róluk valamit. A médiában tevékenykedőkre ez fokozottan igaz, és ha ezt szóvá teszik, mindig megkapják, hogy ezt el kell viselniük, mert ők vállalkoztak arra, hogy szerepeljenek ország-világ előtt. Nos, szerintünk ez azért nem teljesen igaz, és ezt Tóth Gabi is tökéletesen megfogalmazta a közösségi oldalán.

Megint azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan totál fordítva ülnek a lovon és azt hiszik, hogy csak a véleményüket írják...

Közzétette: Tóth Gabi – 2020. november 23., hétfő

„Megint azzal kellett szembesülnöm, hogy sokan totál fordítva ülnek a lovon és azt hiszik, hogy csak a véleményüket írják le, szabad jogaikra hivatkozva! Én pedig azt gondolom, hogy sokan nincsenek tisztában e fogalommal és a közösségi oldalak használatával! Senkinek nincs joga megkérdőjelezni a másikat! Senkinek nincs joga bírálni, gyalázni, véleményformálás címszó alatt! Mindenkinek lehet saját nézőpontja, amikkel nem mindenki ért egyet!” – írja az énekesnő, aki azt is beleírta a szövegbe, hogy vannak olyan oldalak, ahol ezt mindenki megteheti következmény nélkül, ám nem a hírességek rajongói oldalán kellene kiélni az elfojtott agressziót. 

Tóth Gabi egyébként ma reggel posztolt a hamarosan egyéves kislányáról, ott indult el a kommentcunami. Az énekesnő pár hónappal ezelőtt úgy döntött, nem mutatja meg Hannarózát az elmúlt időszak eseményei miatt, és szeretné, ha ezt a rajongói is tiszteletben tartanák. 

Kiállnak magukért:

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top