nlc.hu
TV-sztárok

Búcsúzik a Kowalsky meg a Vega

Búcsúzik a Kowalsky meg a Vega, lezártnak tekintik az évet

A Kowalsky meg a Vega frontembere a zenekar közösségi oldalán búcsúzott a közönségtől.

2020 nem a lehetőségek éve volt, és akkor még finoman fogalmazunk. Mindenki sokat várt tőle, ám nem hozott túl sok jót, és ez fokozottan igaz a szórakoztató- és vendéglátóiparban dolgozókra. Idén minden fesztivál elmaradt, a koncerteket is csak rövid ideig engedélyezte a kormány, és akkor is csökkentett létszámmal. A tavaly autóbalesetet szenvedett Kowalsky meg a Vega zenekarnál sem termett sok babér idén, ezért most, több mint egy hónappal év vége előtt lezárják az évet.

Búcsúzunk 2020 - tól! Hát, ennyi fért most EGY ÉVBE!!!!🙏 Azon kívül, hogy találkozni csupán 5-ször tudtunk(ebben év...

Közzétette: Kowalsky meg a Vega – 2020. november 23., hétfő

„Búcsúzunk 2020-tól! Hát, ennyi fért most EGY ÉVBE!!! (…) MÁS esetben ez bizony nem lenne kevés, de ne tűnjünk telhetetlennek, mégis van bennünk hiányérzet….  Ezennel részünkről lezárjuk ezt a »mineknevezzelek« évet, és bízunk a személyes találkozásban 2021-ben!!!!!
Isten adja, hogy úgy legyen! Vigyázzatok EGYMÁSRA, és Magatokra!” – írták a Kowalsky meg a Vega zenekar tagjai a közösségi oldalukon.

kowalsky meg a vega

Kowalsky meg a Vega (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top