TV-sztárok
Szponzorált tartalom

Felkavarja az állóvizet Mészáros András és a Doktor Balaton (X)

Felkavarja az állóvizet Mészáros András és a Doktor Balaton (X)


Egy zűrös ügyekbe keveredő doki, szövevényes titkok, kétes üzletek, romantika, megcsalás és rengeteg humor – ez várja a nézőket december 27-től esténként a képernyők előtt. A TV2 új, teljes egészében magyar fejlesztésű Doktor Balaton című napi sorozatának helyszíne a balatonfelvidéki Balatonmeggyes és Budapest, a cselekmény középpontjában pedig az egyedülálló gyógyvíz áll, melyben akár még óriási üzlet is rejtőzhet? Hamarosan kiderül…

A Mészáros András címszereplésével készült dramedyben olyan további nagyszerű színészek garantálják hétköznap esténként a szórakozást, mint például Bodrogi Gyula, Voith Ági, Hirtling István, Gula Péter, Pálfi Kata, Sárközi-Nagy Ilona, Tenki Dalma, Ujlaki Dénes, Ambrus Asma, Horváth Alexandra, Király Attila, Fésűs Nelly, Nyírő Bea vagy Bezerédi Zoltán.

Felkavarja az állóvizet Mészáros András és a Doktor Balaton (X)Fotókredit: TV2/Fábián Borbála

A december 27-én dupla premier epizóddal érkező, majd azt követően hétköznap esténként látható széria szívtipró dokiját, Dr. Balla-Tóth Andrást, vagy ahogy a balatonmeggyesiek hívják, Doktor Balatont, Mészáros András alakítja.

„Doktor Balaton próbálja megtalálni a helyét a világban, nagyon erős az igazságérzete, általában az egyenes utat választja, de ha úgy van, beleáll a keményebb helyzetekbe és ha kell az öklét is használja. Bár sokban hasonlít rám a karaktere, ez a vonás rám egyáltalán nem jellemző, nagyon békés és konfliktus-kerülő ember vagyok” – mondta el Mészáros András.

Felkavarja az állóvizet Mészáros András és a Doktor Balaton (X)Fotókredit: TV2/Fábián Borbála

A sorozat főcímdalát Vastag Csaba énekli. A főcím képi világában felvillannak a sorozat emblematikus történetelemei grafikus, animációs formában. Hangzásában arra törekedtek a készítők, hogy a folklórt vegyítsék modern elemekkel.

A „magyar Dallas” ötletgazdája és producere Diószegi Judit, gyártója a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

Doktor Balaton dupla premier epizód december 27-én, vasárnap a Tények után.

Doktor Balaton december 28-tól minden hétköznap este a TV2-n.

 

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top