nlc.hu
TV-sztárok

Házasságot kötöttek a Dancing with the Stars táncosai

Összeházasodott Sipos Viktória és Szabó Gábor, a Dancing with the Stars két táncosa

A járványügyi intézkedések miatt szűk körben zajlott a szertartás. A Dancing with the Stars táncosai már egy éve jegyben jártak.

A Dancing with the Stars sztárjai, Sipos Viktória és Szabó Gábor február utolsó szombatján Pécsett mondta ki a boldogító igent szűk családi körben – írja a Tények.

Összeházasodott Sipos Viktória és Szabó Gábor, a Dancing with the Stars táncosai

Összeházasodott Sipos Viktória és Szabó Gábor, a Dancing with the Stars táncosai (Fotó: Tények)

A Mokkában elárulták, a polgári esküvőt a járványügyi intézkedések miatt szűk családi körben tartották. Nyáron szeretnék a lagzit is megtartani, ha a vírushelyzet engedi.

Eljegyzésükről már korábban vallottak a táncosok. „Gábor csináltatott egy tetoválást rólam a bal felkarjára, ami már akkor gyanús volt nekem, amikor elkészült. Éreztem, hogy Gábor készül valamire. Még aznap este meg is kérte a kezemet – mondta még októberben Viki, majd Gábor elárulta, miért ezt választotta. – Megkérhettem volna a kezét a Karib-tenger partjainál is, de akkor már este dolgoznunk kellett volna, így viszont Viki anyukájával tudtuk ünnepelni az eljegyzésünket. Az esküvőnket pedig jövő év július 24-én tartjuk!”

Nos, úgy tűnik, addig már nem bírtak várni a szerelmesek…

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top