nlc.hu
TV-sztárok

Kalapács József leszokott

Kalapács Józsefnek a párja segített túljutni az alkoholproblémáin

Kalapács József bevallotta, a szerelme gyakorlatilag megmentette az életét.

Az utóbbi napokban nagy port kavart, hogy több zenész bejelentette: alkoholproblémákkal küzd. A Quimby zenekar frontembere, Kiss Tibi rehabon volt, Ganxsta Zolee pedig a Brékingben beszélt a függőségéről. Kalapács József korábban már megszólalt a témával kapcsolatban, most pedig jó hírrel szolgált: a Pokolgép egykori frontemberén a szerelme segített.

„Szinte csak hétvégente ittam, de akkor annyit, hogy másnap arra sem emlékeztem, hogy egyáltalán buli volt, és utólag visszagondolva ez borzasztó, hisz az ember azért bulizik, hogy jól érezze magát, ha nem is emlékszik rá, akkor ott már nagy a baj. (…) Elhatározás kérdése volt végül, mert amikor eldöntöttem, onnantól nem ittam többet. A páromat, Vivient három éve ismertem meg, ő kapott a piás időszakból is azért rendesen, de végig türelmes volt velem, talán ennek is köszönhető, hogy külső segítség nélkül túljutottam ezen is”

– mondta a Blikknek Kalapács József.

kalapács józsef

Kalapács József (Fotó: Facebook)

Sztárok és a függőség:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top