nlc.hu
TV-sztárok

Balázs Fecó barátai a zenész elvesztéséről

Barátai könyörögtek Balázs Fecónak, hogy vigyázzon jobban magára

Nem tudják feldolgozni a barátai Balázs Fecó elvesztését.
Balázs Fecó temetése

Ma lenne 70 éves Balázs Fecó, aki tavaly novemberben a koronavírus áldozata lett. A legendás zenész elvesztését nem tudják feldolgozni a barátai.

Jó barátja, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique egyszerűen nem hajlandó elfogadni, hogy Fecó nincs többé, a számát sem törölte ki a telefonjából. A Blikknek azt mondta: „Nem tudok múlt időben beszélni róla. Ahogy olykor ülök a Retró Rádió mikrofonja mögött és becsukom a szemem, látom őt, ahogy ott ül velem szemben. Nevet, jókedvű, a jövőre készül.”

Frenreisz Károly, a Skorpió frontembere elmondta, hogy a barátai próbáltak Fecó lelkére beszélni, hogy szívműtött emberként fokozottan figyeljen a terjedő vírusra, „ám őt hívta a zene és az élet”, és fellépéseket vállalt. Frenreisz szerint „talán jobban oda kellett volna figyelnünk rá”.

Horváth Charlie olykor még most is nézi a telefonját, és várja Fecótól az üzenetet. Mindhiába. A zenész szerint együtt küzdötték végig az életüket, együtt harcoltak a közönség szeretetéért. „Mindig viccelődtünk, kevesen tudják róla, de csodálatos humora volt amellett, hogy rendkívül érzékeny férfiként élte az életét. (…) Drága Fecó, fent találkozunk” – mondta Horváth Charlie.

(Kiemelt kép: MTI / Balogh Zoltán)

Balázs Fecó az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top