nlc.hu
TV-sztárok

Körtvélyessy Zsolt szívszorító vallomása

„A párkapcsolat a nejem halálával nálam egy lezárt dolog” – a hálószobában tartja felesége urnáját a gyásztól megtört Körtvélyessy Zsolt

A színész 45 együtt töltött év után maradt egyedül.

Képtelen újrakezdeni az életét felesége nélkül Körtvélyessy Zsolt, aki mindent érintetlenül hagyott közös otthonukban – írja a Bors. A 79 éves színésznek még most, három hónap után is felfoghatatlan tragédia és fájdalom, hogy neje nincs többé vele.

Körtvélyessy Zsolt

Körtvélyessy Zsoltnak most egyetlen vigasza az 5 hónapos kisunokája (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Ma sem tudom felfogni, hogy elragadta tőlem a koronavírus. (…) Egyelőre marad minden ugyanúgy, ahogy a feleségem hagyta. Nem nyúltam semmihez. A közös ágyunkban alszom, és az urnája is ott van velem a szobában. Ez megnyugvást ad – vallotta be megtörten a gyászoló Körtvélyessy Zsolt, hozzátéve: egy része Judittal halt, hiszen valami lezárult az életében. – A párkapcsolat a nejem halálával nálam egy lezárt dolog. Már nem tudnék új életet kezdeni egy másik nő oldalán. Képtelen lennék rá” – szögezte le a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top