nlc.hu
TV-sztárok

Exatlon Hungary 2021: Palik László a pályán

Palik László nagyot csobbant – neked tetszik, amikor ilyen laza?

Nem kell ezt szépíteni, Palik László egyszerűen nem az a fazon, akiről a lazulás és a szórakozás jut eszünkbe. Gelencsér Timinek mégis igent mondott egy csobbanásra. 

Ha egy asszociációs játékban az lenne a kérdés, mi ugrik be az Exatlon Hungaryről, akkor biztosan Palik László hangját, a műsorvezető bakancsát és a végtelenített játékokat mondanám. Az elsőt és az utolsót talán nem kell magyarázni, a bakancsról pedig annyit: szerintem csak Keanu Reeves ragaszkodik jobban a masszív lábbelijéhez.

Palik László a közösségi oldalára tette fel a képet, többeknek feltűnt, hogy még a csónakkiránduláson is bakancsban van a műsorvezető
Megnézem
Összes kép (4)

A műsorvezető tavaly év végén utazott Dominikára, ahol már harmadik alkalommal forgatják az Exatlon Hungaryt, és Palik láthatóan lubickol a feladatban, bár sokak szerint lehetne lazább. 

Palik László legyen lazább műsorvezető?
Dehogy! Olyanból van éppen elég, nem véletlenül őt kérték fel.
Szeretem a vicceit, kár, hogy csak ritkán tréfálkozik.
Igen, szerintem vehetné lazábban.
Jó lenne egy lazább műsorvezető, de Paliknak nem állna jól az a stílus..
Created with Survey Maker

Kaptunk egy kis ízelítőt is abból, hogy milyen is, amikor a műsorvezető lazul. Korábban is kiderült már, hogy Palik László és Gelencsér Tímea jó viszonyban vannak, és Timi kihívta a kollégáját, aki vállalta a megmérettetést és végül csuromvizesen mosolygott a kamerába: 

Palik László nem bakancsban ment úszni

Palik László nem bakancsban ment úszni

Íme Palik Lászó, ahogy belecsobban a vízbe:

Az Exatlon Hungary 2021-es évada kapcsán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top