nlc.hu
TV-sztárok

Vitray Tamás továbbra is vezetni fog

Vitray Tamás: „A vezetői stílusomat nem fogom megváltoztatni a jövőben” – a 88 éves tévést nem tiltja el a vezetéstől a családja

Vitray Tamás állítja, nem vezetési hibát követett el, hanem figyelmetlen volt.

Mint arról beszámoltunk, Vitray Tamás nemrég egy budapesti kereszteződésnél karambolozott. A 88 éves tévés elismeri, hogy hibázott, ám a történtek sem vették el a kedvét a vezetéstől – írja a legfrissebb Story magazin.

Vitray Tamás

Vitray Tamást az ütközés után mentő vitte el (Fotó: Smagpictures.com / Korponai Tamás)

„A családomnak nincs kifogása az ellen, hogy visszaüljek a volán mögé. (…) A vezetői stílusomat nem fogom megváltoztatni a jövőben, nincs rá szükség. Hiszen nem vezetési hibát követtem el, hanem figyelmetlen voltam. (…) Mindannyian hibázunk. Én is, más is. Nem arról volt itt szó, hogy alkalmatlan lennék a vezetésre. (…) Nem bűnöztem, hibáztam. A két kocsi totálkárosra tört, de szerencsére a benne ülő két ember megmenekült” – nyilatkozta a Story magazinnak a legendás tévés, akit nem kíméltek a kommentelők az autóbalesete után.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Vitray Tamásról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top