nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Vera legjobb döntése

Tóth Vera élete legjobb döntéseként tekint a műtétre

Öt évvel ezelőtt komoly műtéten esett át Tóth Vera.

Tóth Vera óriási súlyfeleslegtől szabadult meg az elmúlt öt évben. Igen, már öt éve annak, hogy eldöntötte, változtat az életén és bevállalja a műtétet. A közösségi oldalán emlékezett meg az évfordulóról, amelyen gyakorlatilag az újjászületését ünnepli.

„Ma van az 5.évfordulója annak a műtétnek, ami életem legjobb döntése volt. Az érzést a világgá futós videóm tudja a legjobban kifejezni. Ekkora fellélegzés megszabadulni egy olyan súlyfeleslegtől, ami minden napomat megpecsételte és az egészségemet is veszélyeztette. Nekem ez a legnagyobb boldogság, hisz általa kedvet kaptam az élethez, a rendszeres edzésekhez, az aktív léthez, a mozgáshoz, túl vagyok életem első futóversenyén és még sorolhatnám, mi mindent köszönhetek ennek az egésznek” – kezdte a posztban Tóth Vera. 

„Tudom, van, aki nem tudja ezt elfogadni, van, akinek ez nem igazi munka, de azt gondolom, minden magadért hozott döntés bátor cselekedet, amire büszke lehetsz és én erre büszke vagyok, mert az igazi meló, csak a műtét után kezdődik, mind testileg, mind lelkileg” – írja a hamarosan családalapításba kezdő énekesnő.

Legfrissebb sztárhíreink: 

tóth vera

Tóth Vera (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top