nlc.hu
TV-sztárok

Beoltják Ördög Nóráékat

Ördög Nórának csak most esett le, hogy a férje már 48 éves lesz a nyáron

Ördög Nóra azt hitte, sosem kerülnek sorra az oltásnál, aztán ráeszmélt, hogy a férje 48 éves lesz a nyáron, és ő is már erős középkorúnak számít. Így nem csoda, hogy hétfőn már sorra kerülnek az oltásban.

Hétfőn oltják be orosz vakcinával Ördög Nórát és férjét, Nánási Pál. Ezt a legújabb vlogjuk vlognév-kereső videójának elején árulta el.

Ördög Nóra

Ördög Nóra és férje is oltakozásra buzdít (Forrás: YouTube / Nánásiék – videó)

Mi hétfőn mehetünk oltakozni” – árulta el a műsorvezető-kisboltos. „Szputnyikot fogunk kapni. Igazából az volt, hogy a háziorvos megkérdezte, hogy jó-e nekünk a Szputnyik, mert abból van. Mi azt mondtuk, bármi jöhet, csak legyen. Ha másnak nem kell a Szputnyik, nekünk jó lesz. (…) Igazából mindegy lett volna, hogy melyiket mondják, mi oltakozáspártiak vagyunk” – mondta el Ördög Nóra, aki arról is beszélt, hogyan kerültek sorra.

Nem akartunk nagyon nyomulni, meg nem is nyomultunk, mi rendesen regisztráltunk, vártunk a sorunkra. Én abban a hitben voltam, hogy mi úgyis olyan fiatalok vagyunk, mi sosem fogunk sorra kerülni. Aztán rájöttem, hogy te már 48 leszel a nyáron (szólt oda Ördög Nóra a férjének). Én meg idén leszek 40. Igazából az van, hogy mi erős középkorúak vagyunk” – látta be a tévés.

Olvass még Ördög Nóráékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top