nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Gabi teljesen kiakadt

Tóth Gabi teljesen kiakadt, több embert vertek át a nevében

Tóth Gabi egy átverésre hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán.

Az utóbbi években igen gyakorivá vált, hogy a különböző fogyasztószereket, vagy termékeket hírességek nevével próbálják eladni a cégek, méghozzá úgy, hogy a ,,reklámarcnak” nincs róla tudomása. Tóth Gabi is egy ilyen netes átverés áldozatává vált, szintén egy csodaszert akartak eladni a nevében, most azonban lebuktatta a csalókat.

‼️FIGYELEM!!! ‼️ÁTVERÉS! ‼️❗️ Semmi fogyasztószert nem reklámozok és soha nem indított ellenem pert senki , és soha nem...

Közzétette: Tóth Gabi – 2021. április 22., csütörtök

„Semmi fogyasztószert nem reklámozok és soha nem indított ellenem pert senki, és soha nem nyilatkoztam ilyeneket! Meg amúgy is ez az egész rohadt felháborító, hogy ilyen kamu oldalak így hazudnak és a fogyasztószereiket a nevemmel reklámozzák… ki tudja mi van benne.. és ha valaki megbetegszik?? Soha nem adnám a nevem ilyen termékekhez…Láttam, hogy sokan megrendelték …, a nevemben adják el,de KÉREK MINDENKIT NE RENDELJEN ILYET, és ha ezt a hirdetést feldobja a Facebook vagy Instagram, akkor kérném, hogy jelentsék ezt a kamu fogyasztószeres oldalt! Ha én valamit reklámozok, akkor majd a hivatalos felületeimen is látható lesz, de ilyeneket sose reklámoznék… vigyázzunk, mert egyre több a visszaélés…. és könyörgöm senki ne adja ki a bankkártyája adatait, Facebook vagy egyéb jelszavait senkinek! Ha vannak oldalak, akik ezeket kérik, azok egyértelmű csaló, kamu oldalak!! Megteszem a jogi lépéseket én is ezzel a céggel szemben… mert az anyagi visszaélés mellett emberek egészségét is kockáztatják a nevemmel”

– fejtette ki a frizuraújító Tóth Gabi a Facebook-oldalán, akinek nem csak a nevét és a képeit használták fel, hanem idézték őt olyan interjúkban, amelyekről nem is hallott.

Akikkel még megtörtént: 

tóth gabi

Tóth Gabi nevével visszaéltek (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top