nlc.hu
TV-sztárok
Bárdosi Sándor és Növényi Norbert bokszmeccse

Összecsapott Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a Vasas Sportklubban vállaltak helyettesítő munkát. A karbantartói meló után ringbe szálltak, ahol Bárdosi Sándor maradt alul. 

Munkának indult, azonban komoly összecsapás lett Növényi Norbert és Bárdosi Sándor helyettesítő napjából, melyet a Vasas boksztermében kellett eltölteniük. A két egykori élsportoló az edzők biztatására döntött úgy, hogy kipróbálják magukat a küzdőtérben. „Ezer éve nem kesztyűztem, nem is vagyok már huszonéves. Sem a kezem, sem az agyam nem jár már olyan fürgén, mint akkor. A bokszhoz mindkettő kell, de abban bízom, hogy Norbin így is fogást tudok venni. Talán most, a koronavírus utána a kondija se olyan tökéletes, úgyhogy bízom benne, hogy én fogok győzni” – mondta Bárdosi Sándor, akinek kollégája ebben mindvégig kételkedett.

„Sanyi kicsi és tud robbanékony is lenni, de nekem van valamennyi kickbox tapasztalatom. Próbálom majd azt is bevetni és bár nemrég estem át a koronavíruson, biztos, hogy nem fogom könnyen feladni. Szeretném lenyomni őt a ringben!” – mondta a mérkőzés előtt Növényi Norbert, aki végül egy hatalmas gyomrost vitt be Bárdosi Sándornak, így kiütéssel győzött.

Összecsapott Bárdosi Sándor és Növényi Norbert„Marhára fájt Norbi gyomrosa! Én abban a hiszemben voltam, hogy úgyse fog igazán erőset ütni, de a gyomrosában volt erő rendesen! Tudom, hogy nem akart fájdalmat okozni, utána bocsánatot is kért, nincs harag, de azt azért bánom, hogy így kiütéssel győzött” – idézte fel a történteket a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban Bárdosi Sándor. 

Összecsapott Bárdosi Sándor és Növényi Norbert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top