nlc.hu
TV-sztárok

Kiss Ramóna és Till Attila közvetítik az Oscar gálát

Lékai-Kiss Ramóna: „Hetekig rémálmom volt, hogy engem is elrabolnak”

A TV2 műsorvezetője Till Attilával együtt vezeti a 2021-es Oscar-díj átadó élő közvetítését a Moziverzumon. Lékai-Kiss Ramóna elmondta, hogy világ életében nagy mozibajáró volt.

„Korábban minden héten legalább kétszer voltam moziban, minden új filmet megnéztem. Kamaszkoromban még a zsebpénzem jelentős részét is arra költöttem, hogy beülhessek egy-egy filmre. Ez most a koronavírus-járvány miatt sem lehetséges. Korábban egyébként rajongtam a horrorfilmeket, egészen addig, amíg nem láttam a Motel című filmet 2005-ben, aminek a 23. percében felálltam a moziban és kijöttem, mert rosszul lettem. Annyira élethű és valóságos volt, hogy utána hetekig rémálmom volt, hogy engem is elrabolnak” – mesélt a Borsnak Lékai-Kiss Ramóna, és hozzátette, hogy a felkavaró élmény után inkább a krimiket, thrillereket preferálta, de mára ez is változott, ami annak köszönhető, hogy 2019-ben anya lett.

„Noé alapjaiban változtatta meg még azt is, hogy mit nézek szívesen. Ma már ezek sem esnek jól a lelkemnek. Képtelen vagyok olyan filmeket nézni például, amiben gyerekekkel történik valami rossz – magyarázta, de azt is elmondta, hogy a Star Wars filmeknek örökké rajongója marad. – Még a kutyámat is George Lucasnak neveztem el, amikor pedig elhunyt, a bokámra tetováltattam, hogy Lucas.”

A 2021-es Oscar gálát speciális, a koronavírus-járvány miatt biztonságos módon tartják meg. Hétfőn hajnalban már olvashatják beszámolónkat az nlc-n, délelőtt pedig érkezett a szokásos Oscar-ruhamustránk.

Emlékezzünk, mi volt tavaly: 

Kiss Ramóna: "Hetekig rémálmom volt, hogy engem is elrabolnak"

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top