nlc.hu
TV-sztárok

Örökbe fogad Galambos Lajcsi

Negyedik gyereket akar a 60 éves Galambos Lajcsi – úgy érzi, újra megérett az apaságra

A háromgyermekes zenész egy kistestvérrel szeretné megajándékozni a már saját életüket élő, huszonéves Bogit, Lajost és Istvánt.

Megdöbbentő lépésre szánta el magát Galambos Lajcsi: 60 évesen örökbe szeretne fogadni egy árva kislányt – írja a legfrissebb Story magazin.

Galambos Lajcsi

Galambos Lajcsi kész újra belevágni a gyermekvállalásba (Fotó: Smagpictures)

A trombitaművész – aki egyedül él a boldogasszonypusztai birtokán egy halászházban – 3 gyermek büszke édesapja. A 23 éves Bogi, a 21 éves Lajos és a 20 István azonban már elkezdték az önálló életüket. „Igyekeztem jó szülő lenni, de úgy érzem, hogy a mostani helyzetem, életem ideálisabb lenne a gyermekvállalásra, és 60 évesen talán még jobb apa lennék, mint amilyen annak idején lehettem” – vallotta be Galambos Lajcsi, aki úgy érzi, újra megérett az apaságra.

Elmondása szerint egy karon ülőhöz már idős lenne, de egy nagyobb, kiskorú gyermeket nagyon szívesen nevelne. „Régóta foglalkoztat az örökbefogadás gondolata, és arra jutottam, hogy szeretnék egy árván maradt kislányt magamhoz venni. Ez ügyben egyébként már tettem is lépéseket” – árulta el a zenész. „Mellettem határozottan jó élete lenne. (…) Rajtam nem múlik, várlak, kislányom!” – jelentette ki.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Galambos Lajcsiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top