nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi dalai

Lagzi Lajcsi kiakadt: dalaival haknizik fiatal pályatársa

Lagzi Lajcsi nagyon felháborodott, amikor viszonthallotta dalát a tévében fiatal zenésztársa produkciójaként.

Lagzi Lajcsi évekkel ezelőtt fiatal zenésztársának akart segíteni azzal, hogy zenei alapjait egy ifjú trombitásnak adta. Kiderült, hogy Gányi Patrik a mai napig ezekkel a dalokkal haknizik. Legutóbb egy kedves dalt adott elő egy tévéműsorban, amit valójában Lajcsi fújt el – írja a Bors.

„Tényleg olyan, mintha a szívemből szakítottak volna ki egy darabot, hiszen akkor fújtam fel egy stúdióban ezt a dalt, amikor a fiam született. Benne volt minden szeretetem, aggodalmam, félelmem és örömöm. Ez a dal azóta olyan, mintha a gyerekem lenne. Ahogy akkor, abban a pillanatban rögzítették, az az én alkotásom, az én tulajdonom. Kétségtelen, hogy an­nak idején én adtam neki alapokat azért, hogy ez­zel is segítsem a zenei karrierjének elindulását, de most már úgy gondolom, hogy pofa kell hozzá, hogy évek óta nem készít sajátot, hanem az enyémmel jár fellépni. Ráadásul csak arra kapott engedélyt, hogy egy-két televíziós felvételnél használhatja… A YouTube is tele volt Patrik-videókkal, természetesen mindegyik alatt az én trombitaszólóm hallható, nem az övé” – árulta el Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi kibukott

Fotó: Sajtószoba

„…én úgy szeretem őt, mintha a második apám lenne, nélküle nem tudtam volna elkezdeni ezt a pályát, nagyon sokat segített nekem. Jó, lehet, hogy már kellett volna saját alapokat készítenem” – ismerte be Patrik.

Még több hír, még több sztár:

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top