nlc.hu
TV-sztárok

Rátonyi Kriszta balesetet szenvedett, műteni kellett

Balesetet szenvedett Rátonyi Kriszta, műteni kellett a a köztévé műsorvezetőjét

Biciklivel esett el Rátonyi Kriszta műsorvezető, megsérült az egyik csigolyája, műteni kellett.
Rátonyi Kriszta)

Már vasárnap szeretett volna a Balatonhoz utazni a Duna Televízión futó Nyár 21 műsorvezetője, Rátonyi Kriszta, de az élet felülírta a terveit. Néhány napja balesetet szenvedett biciklivel.

Pár napja este elnéztem egy kanyart és hatalmasat buktam biciklivel, azonnal éreztem, hogy »valami történt« és mentőt hívtunk. Sürgősen a veszprémi Csolnoky Ferenc kórház traumatológiájára szállítottak, ahol a röntgen után kiderült, hogy megsérült az egyik csigolyám

– írta az Instagramon a műsorvezető.

Az orvosok ezután úgy döntöttek, hogy meg kell műteni, ezért a budapesti Szent János kórház idegsebészetére szállították.

Tegnap volt a műtét, ahol szó szerint összeraktak, hogy hamarosan újra lábra tudjak állni. Iszonyúan fáj bevallom, de örülök, hogy »csak« ennyivel megúsztam

– olvasható Rátonyi Kriszta bejegyzésében, amelyben köszönetet mondott a mentősöknek, a nővéreknek, az orvosoknak, és mindazoknak, akik az elmúlt pár napban segítettek neki.

Hogy mikor térhet vissza a képernyőre, egyelőre kérdéses, a posztjában csak annyit írt: „amint tudok, visszatérek”.

(Kiemelt kép: Instagram/Rátonyi Kriszta)

Rátonyi Kriszta az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top