nlc.hu
TV-sztárok

Varga Viktor gyógyulása

Varga Viktornak 100 év is kevés az élethez, néha négy napig nem alszik

Azt mondja, balesetéből szeretne minél előbb felgyógyulni, úgy véli, az ágynyugalmat nem neki találták ki. Túlpörgetett életet élt, elmondta, hogy egyszer elaludt egy piros lámpánál.

Július 10-én az nlc is megírta, hogy Varga Viktor súlyos balesetet szenvedett, most pedig azt mondta a Borsnak, hogy ez már a sokadik figyelmeztetés volt az univerzumtól arra nézve, hogy pihennie kellene, most pedig nem is tehet mást.

Egy héttel ezelőtt a lovával a Nemzeti Vágtára gyakorolt, amikor súlyos lábsérülést szenvedett. A töréssel kombinált ficam miatt pedig meg kellett operálni. A lapnak azt mondta, hogy a legnagyobb problémája az élettel, hogy körülbelül 100 évig tart, neki viszont négyszer ennyi idő kéne, hogy minden ötletét megvalósíthassa. “A 400 évhez is elengedhetetlen, hogy az ember nagyjából soha ne feküdjön le – véli a celeb. – A balesetemkor a fáradtság következtében voltam képtelen koncentrálni. A Covid után annyiféle dolgot kezdtem el egyszerre csinálni, hogy az már embertelen volt, ennek ellenére mégsem lett belőlem szuperhős.” Varga elmondta, hogy érezte, hogy hamarosan kiteszi az élet a STOP táblát. “Az első figyelmeztetés az volt, amikor egy piros lámpánál elaludtam egy pillanatra. Azonnal visszafordultam, hogy hazamenjek lefeküdni. A második, amikor kettétört alattam a gördeszka, most pedig jött a lovasbaleset. Nálam egy napi is minimum 48 órából áll, olykor napokig nem alszom. Nem figyeltem a jelekre, aminek a baleset a böjtje. (…) Nagyon gyorsan gyógyul a lábam, reggeltől estig a felépülésre, a gyógyulás­ra koncentrálok, de a gerincembe adott érzéstelenítő miatt nem tudok megmozdulni, mert azonnal fejgörcsöm támad. Ez is azért történik, mert Isten tudja, ha nincs a fejfájásom, már tevékenykednék. Folyamatos párbeszédet folytatok vele, egy nyitott csatorna a fejem, minden átáramlik rajta. Jelenleg többek között az a dolgom, hogy szelektáljak. Eddig mindent elvállaltam, ami jött, de megtanultam a leckét. Mostantól csak azt végzem el, ami az én feladatom.” 

Fotó: Varga Viktor Facebook oldala

Fotó: Varga Viktor Facebook oldala

Varga Viktorra három hónapos rehabilitáció vár, de szeretné ezt csökkenteni.

Ágynyugalomhoz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top