nlc.hu
TV-sztárok

Jázmin és Zoli kapcsolata

Házasodna a gazda: Jázmin elmondja a vetélytársainak, hogy mi volt köztük éjszaka Zolival

Jázmin és Zoli gazda kapcsolata szintet lépett.

Pörögnek az események a Házasodnak a gazdában: Zoli és Jázmin kapcsolata a minap szintet lépett. Egy romantikus randevúval lepte meg a lányt a gazda, vadászházba vitte, majd megkérte, hogy aludjon vele. Ez meg is történt, ám mint kiderült, nem csak aludtak. Zoli részletesen beszámolt az éjszakáról – megjegyeznénk, hogy egyáltalán nem elegáns ez a 26 éves fiútól –, elmondta, hogy lefeküdtek egymással.

„Hamarosan ott találtam magam, hogy Jázminnal csókolózom és egyéb dolgok is történtek. Szeret ölelkezni, nagyon jó illata van és tök puha a bőre, egész este vele takaróztam. Aminek meg kellett történnie, az megtörtént, egymásnak estünk és szeretkeztünk” – árulta el az együtt töltött éjszaka után Zoli gazda. Jázmin eleinte úgy gondolta, hogy nem osztja meg a részleteket a többi lánnyal, ám a műsor előzeteséből úgy tűnik, hogy mégis elmondja, mi volt köztük a gazdával.

„Én nem tudom, hogy erre most mit fogtok szólni, de lehet, hogy előbb el kellett volna ezt mondanom”

– osztotta meg a gondolatait Jázmin, míg a többiek csendben figyelték. A lányok egyébként korábban több alkalommal is megjegyezték, hogy Jázmin és Zoli között biztosan nem volt semmi, hiszen ő „nem olyan” lány. Jázmin amúgy teljesen kiakadt a korábbi adásokban Tinára, amiért könnyen odaadja magát Zolinak, ezt többször is hangoztatta.

Még több Házasodna a gazda: 

jázmin és zoli gazda

Szintet lépett Jázmin és Zoli kapcsolata (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top