nlc.hu
TV-sztárok

Csisztu Zsuzsa gyászol

Gyászol Csisztu Zsuzsa, aki megható sorokkal búcsúzott szeretett apósától

Közösségi oldalán osztotta meg az ismerősökkel Csisztu Zsuzsa, hogy elhunyt Ketskés László.

Nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe Csisztu Zsuzsa, néha láthatjuk, milyen nagyot nőttek a gyerekei, vagy hogy  férjével, Ketskés Norbettel milyen nagy az összhang közöttük.

A Love Bistro című versenyen együtt főzött Csisztu Zsuzsa és Ketskés Norbert (Fotó: smagpictures)

A Love Bistro című versenyen együtt főzött Csisztu Zsuzsa és Ketskés Norbert (Fotó: smagpictures)

Ezúttal viszont szomorú oka volt annak, hogy hosszú bejegyzést írt. A műsorvezető szeretett apósa, Ketskés László nemrégiben elhunyt és megható sorokkal búcsúzott tőle Csisztu Zsuzsa: 

„Drága Szeretteink és Barátaink!
Ettől az érzéstől tartunk legjobban egész életünkben. A búcsúzástól. Nem attól, amit viszontlátás követhet, hanem attól, amelyik végleges. A mai napon örökre búcsút kellett vennünk szeretett Apósomtól, férjem Édesapjától, Ketskés Lászlótól, Laci papától. Rettenetesen nehéz utat járt be az elmúlt hónapokban, de olyan hatalmas küzdő hírében állt, hogy az olimpikonok között lett volna a helye. Pedig egész életében kedves, könnyed társasági lényével mindenkit azonnal megnyert magának. Segítőkészség, kedvesség, hatalmas szív – ezek a szavak bukkantak fel elsőként, ha bárhol szóba került a neve. Hát, igen, a hatalmas szív, amely úgy tűnik, a léleknek ajándék, a testnek teher, sőt akár végzetes is lehet.
Fájó szívvel búcsúzunk most a szerető apától, nagypapapától, a férjtől, a gépészmérnöktől, a korábbi cégvezetőtől, a baráttól.
Laci Papa, Isten veled!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top