nlc.hu
TV-sztárok

Pista gazda egyik jelöltje hazament

Házasodna a gazda: Pista egyik jelöltje inkább hazament, mert nem bírta a bezártságot

Pista gazda egyik választottja úgy döntött, hogy nem szeretné folytatni az ismerkedést.

A tegnapi Házasodna a gazda Gergő kivételével egyik gazdának sem úgy alakult, ahogy azt előzetesen eltervezték. Pista egyik jelöltje, Zsuzsa úgy érezte, nem bírja tovább a tanyán, így megragadta az alkalmat és beszélt a gazdával. Elmondta, ő nem szereti, ha be van zárva, itt pedig úgy érzi, hogy nincs mozgástere, ezért inkább nem folytatná az ismerkedést.

„Hazamegyek most. Köszönöm, hogy itt lehettem, de haza szeretnék menni”

– mondta Zsuzsa, mire Pista gazda egyből úgy reagált, hogy nagyon sajnálja, ha ő szúrta el, illetve megkérdezte, hogy van-e mód a folytatásra, ám a nő nemleges választ adott. „Nem teljesen te szúrtad el. Sok volt nekem ez a bezártság és nem viselem jól. Nem erre gondoltam, amikor nekiindultam ennek az egésznek” – mondta Zsuzsa, aki megjegyezte, tudta, hogy nem fog neki örülni a gazda, de ez van.

Pista később azt mondta, benne volt, hogy Zsuzsa otthagyja a vidéki életet, látta rajta a határozottságot, de azért nem volt benne biztos, hogy meglépi ezt. „Valahol éreztem, hogy ő egy erős egyéniség, és ha valamit a fejébe vesz, azt véghez viszi” – mondta. 

Még több sztárhír: 

pista gazda és zsuzsa

Zsuzsa otthagyta Pista gazdát (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top