nlc.hu
TV-sztárok

Horváth Cintia a magánéletéről és az új műsoráról is mesélt

Horváth Cintia: „Legalább két gyereket szeretnék!”

Keresett influenszer Magyarországon, akiről kevesen tudják, hogy diplomája van és egyik nagy vágya, hogy műsorvezető legyen. Horváth Cintia nemrég egy új ruhamárkát is piacra dobott, nemsokára könyvet is tervez. Életéről és arról, hogyan került bele a pörgős celebvilágba, az nlc-nek mesélt.

A Konyhafőnök VIP-ban nagyon megszerettek a nézők, akkor kiderült, hogy masszív követőtáborod van, akik csak Cincóként emlegetnek. Kitől kaptad ezt a nevet?

Nyíregyházán egy barátnőm hívott így. A Cintiát jobban szeretem, de tudom, hogy sokan Cincóként ismernek.

Mikor indult el a közösségi médiában való szereplésed? Hogyan kezdődött az egész?

Amikor annak idején elindult az Instagram, az elsők között regisztráltam. Akkor még Nyíregyházán gimibe jártam. Először még privát profilom volt, csak a barátaimmal kommunikáltam rajta. Anyukámék is a divatiparban dolgoztak, és segítettem nekik befotózni néhány ruhát. Egyik alkalommal Sugarbird-ös ruhát vettem fel, és egy neves divatoldal átvette a képeimet, mert megtetszett neki. A kép pedig sok lájkot kapott.

Horváth Cintia a magánéletéről és az új műsoráról is mesélt

Fotó: @horvathcinco Instagram

A Sugarbird is felfigyelt rád?

Igen. Akkor még csak celebekkel dolgoztak komolyabban, én voltam az első, akivel kötöttek rajtuk kívül együttműködést. Az egyetem mellett dolgoztam nekik, és tulajdonképpen akkor nyílt ki számomra a világ. Rengeteg emberrel megismerkedtem és elkezdődött az influenszerkedésem is. Persze a tanulás volt számomra a legfontosabb, kommunikáció és média szakon végeztem.

A médián belül mivel szeretnél foglalkozni?

A műsorvezetés volt az álmom és minden más tévés dolog is vonzott. Eddig még nem volt komolyabb lehetőségem, de ki tudja, mit hoz a jövő. Egyelőre több lábon állok. Létrehoztam egy webshopot, ahol saját ruhákat is gyártok. Ebben a szüleim nagyon sokat segítettek, amiért végtelenül hálás vagyok nekik.

Horváth Cintia a magánéletéről és az új műsoráról is mesélt

Horváth Cinita saját kollekciója. Kényelmes, divatos, otthoni vagy akár utcai viselet (Fotó: Instagram)

Milyen a kapcsolatod velük?

Anyukám a legjobb barátnőm, olyannyira, hogy mindent megbeszélek vele, sokszor naponta többször is telefonálunk. A család nekem nagyon sokat jelent. Egyke lány vagyok, ezért is ilyen szoros a kapcsolatom a szüleimmel. Nagyon jó nevelést kaptam tőlük, és igyekszem ezt meghálálni nekik. Mindent tudnak rólam, nincs titkom előttük.

Milyen típusú nő vagy?

Eléggé visszafogott vagyok mindenben. A mostani páromat sem egy szórakozóhelyen ismertem meg, hanem úgy, hogy elkezdtünk az interneten beszélgetni és kialakult a kapcsolat. Az udvarlási időszak is elég sokáig tartott, három hónapig randiztunk és utána, amikor éreztem, hogy ez igenis komoly lehet, akkor alakulhatott ki közöttünk valami.

És már elég régen együtt vagytok.

Igen, már másfél éve. A karantén idején minden pillanatot együtt töltöttünk, jól megismerhettük egymást. Most pedig éppen a saját házunkat építjük, ami szerintem egy nagyon jó kiindulója lehet a közös életünknek.

Szeretnél családot, gyerekeket?

Abszolút. Ráadásul kettőt vagy hármat. Szeretném, ha lenne testvére majd a gyerekünknek és még az is benne van a pakliban, hogy ikreink lesznek. Mindkettőnk családjában előfordulnak ikrek, a párom is iker és az én nagymamám is. Megvan rá az esélyünk.

Ha ennyire komoly a kapcsolatotok, akkor esküvőről már beszéltetek?

Nem rohanunk előre, amikor eljön az ideje, megtörténik a lánykérés. Vágynék tengerparti esküvőre is, de jó lenne a barátokkal egy nagy partit tartani. Még ezt nem tudjuk előre, ha itt az ideje közösen eldöntjük ezt a kérdést.

Nemrég elkezdtél lakberendezési tanácsokat adni az interneten. Ez a vonal is érdekel?

Igen, érdekel a lakberendezés és most, hogy a házunkat építjük elhatároztam, hogy minden kis mozzanatot megosztok az internetezőkkel. El is indítottam az első Youtube-csatornámat ebben a témában. Szeretem a szép dolgokat, és jó szemem is van hozzá, a párom teljesen szabad kezet adott ebben, én pedig mindent megteszek, hogy tökéletes legyen az otthonunk.

Milyen vagy otthon?

Szeretek főzni, és amikor kiderült, hogy benne leszek a Konyhafőnök VIP-ben, akkor hónapokig írogattam ki a recepteket különféle oldalakról és tanultam folyamatosan őket. Rengeteget készültem és meg is volt az eredménye, mert a középdöntőig jutottam. Sokat köszönhetek az RTL Klubnak, azóta sok olyan dolgot is meg tudok csinálni, amit előtte soha. Bár mindig is házias voltam, szerettem a konyhában lenni, de most már különlegességeket is be merek vállalni. Próbálok egészségesen étkezni, éppen pár hete visszavettem a szénhidrátfogyasztást és odafigyelek arra, hogy este például már csak salátát egyek. Sok fotózásom lesz, ezért oda kell figyelnem az alakomra.

Edzeni szoktál?

Igen, főleg súlyzós edzéseket és kardiózom, heti kétszer. De hozzáteszem, nagyon jó genetikát örököltem a szüleimtől, ezért szerencsére kicsi edzéssel és odafigyeléssel könnyen formálható az alakom.

Horváth Cintia a magánéletéről és az új műsoráról is mesélt

Cintia az RTL Reggeliben készített palacsintát Papp Gergőnek és Lakatos Márknak

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top