nlc.hu
TV-sztárok

Baukó Éva megmagyarázta a beszólását

Baukó Évára rázúdult a népharag, most megmagyarázta a beszólását

Baukó Éva elmagyarázta, miért szólt be VV Leónak a tévés szereplése miatt.
Baukó Éva

A TV2 hamarosan induló, Totem című új műsorában 13 híresség mellett a Való Világ harmadik évadában szereplő VV Leo, vagyis Nagy Zsolt is beköltözik a bakonyi erdőbe. Mint azt megírtuk, ezt nem hagyta szó nélkül Baukó Éva, az egykori reality sztár, aki véleményével nem kímélte VV Leót.

Megjegyzése miatt rázúdult a népharag Baukó Évára, aki a Blikknek azt mondta, nem lepődött meg a reakciókon.

Nekem semmi problémám Leóval, egyszerűen a jelenség zavar, hogy valaki 44 évesen még mindig ebben a világban akar élni. Én 36 éves koromban megfogadtam, hogy ilyen típusú műsorokban többé nem szerepelek. Azt gondolom, hogy az ilyen jellegű tévézés ideje lejárt

– fejtette ki az álláspontját Baukó Éva.

Arról is beszélt, hogy szó sincs irigységről, neki is voltak tévés megkeresései, két műsorba is mehetett volna, de már nem kér ezekből. Mint mondta, az ilyen kieséses realityműsorok előre eldöntött módon készülnek, még el sem kezdődik a műsor, amikor már tudni, milyen sorrendben fognak a játékosok kiesni. Ezért szerinte teljesen értelmetlen ilyenben szerepelni.

(Kiemelt kép: Instagram/Baukó Éva)

Baukó Éva őket sem kímélte:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top