nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva beszólt Dudás Mikinek

„Aranyos vagy, Miki, csak ostoba” – Baukó Éva a kamerába mondta véleményét a kajakos Dudás Mikiről

Nem köntörfalazott a szókimondó celeb, kétszer is leostobázta a kajakost.

Baukó Éva a LifeTV szerdán adásba kerülő Bréking! című műsorában elmesélte netes összetűzését a Nyerő Párosban szereplő Dudás Mikivel.

Baukó Éva

Baukó Éva a történtek óta már jóban van Dudással, de nem lett a zsánere (Forrás: LifeTV / Bréking!)

„Láttam egy cikket, hogy a felesége az RTL Klubon műsorvezető szeretne lenni, és akkor odaírtam kommentbe, hogy »Ahhoz kevés vagy te, anyukám!«, és a Miki meglátta, és akkor belém szállt a kommentelésben. De viszont ő egy olyan kommentet írt rólam, ami nem volt igaz. Azt állította, hogy engem a Balaton Soundon hárman elvittek és megcsináltak. (…) Ment az adok-kapok, és nem tetszett neki, hogy úgy nem tud visszareagálni az én oltásaimra. Facebookon rám írt este, konkrétan elkezdett pitizni, nyalizni, mondta, hogy mennyire bejövök neki. (…) Megbeszéltük, bocsánatot kért, de nem nyilvánosan” – sztorizott Baukó Éva.

Majd a szókimondó celeb hozzátette, hogy neki nem jönnek be a Dudás-féle pasik. „Tök jó fej vagy, meg aranyos, de nekem nem ez az ostoba, fajankó típus jön be” – jelentette ki, majd a műsorvezető, Berki Krisztián kérésére a kamerába mondva megismételte: „Aranyos vagy, Miki, csak ostoba”.

Ez is a Bréking!-ben történt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top