nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva kiáll Gombos Edina mellett

Baukó Éva kiállt Gombos Edina mellett: ,,Edina, fain csaj vagy, itt hagytad ezt a szeméttelepet”

Baukó Éva belement a kommentháborúba.

Baukó Éva egy ideje már csak a közösségi médiában szerepel, a tévében nem láthatjuk évek óta. Az egykori valóságshow-hős mindig is híres volt arról, hogy megmondja a véleményét, ezt a napokban is láthattuk. A 24.hu-n megjelent ugyanis egy cikk, amelyben Szebeni István ekézi Gombos Edinát amiatt, amit korábban a magyar televíziózásról mondott egy videójában. A téma Baukó Éva érdeklődését is felkeltette, és kommentben jelezte, hogy mit gondol róla.

baukó éva gombos edina komment

Baukó Éva a Facebookon fejtette ki a véleményét

,,Edina, fain csaj vagy, itt hagytad ezt a szemétdombot, amit kereskedelmi médiának hívnak. Jól tette, hogy leszóltad, ebben is igazad van, aki nem ért egyet ebben veled, az egyszerűen csak hülye” – írja botrányhősnő. A megnyilvánulását természetesen sokan nem hagyták szó nélkül, több reakció is érkezett, a legtöbben azt sérelmezik, hogy a régi munkáltatóit szidja, miközben ő is nagyon sokat szerepelt. Évának természetesen erre is volt válasza.

baukó éva gombos edina komment

Baukó Éva nem hagyta szó nélkül

,,Azzal nem vitatkozom, hogy a szeméttelepen voltunk és mi voltunk a szemét. De aki nyakig gázolt ebben a szemétben és guberált, az maga volt otthon a kanapéjáról, azzal, hogy minket minden nap nézett!” – írta kommentben Baukó Éva.

Olvass még Baukó Éva kirohanásairól az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top