nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina és a tévé színvonala

Szebeni István nem érti Gombos Edinát

Lesújtó véleménnyel van Gombos Edina a magyar tévéműsorokról, ezért nem is venne részt egyikben sem. Szebeni István nem érti.

Olyan alacsony színvonalúnak tartja Gombos Edina a jelenlegi magyar tévéműsorokat, hogy egyikben sem venne részt – írja a Bors. Bár az évek óta Amerikában élő Edinát hívták itthoni főzőműsorokba, túlélőshowkba és az átváltozós énekes produkciókba is, de azt mondja, nem kér ezekből.

Szebeni István (Fotó: Facebook)

Szebeni István (Fotó: Facebook)

Ezekből a műsorokból több sikeres évad lemegy az Egyesült Államokban, mire Magyarországra kerülnek. Ismerve az otthoni szerkesztők gondolkodását, a műsorgyártási folyamatot, előre tudtam, a magyar változat miben lesz gyengébb az amerikainál. Így aztán biztos voltam, hogy jobban járok, ha nem veszek részt bennük” – mondta a lapnak Edina.

Reagált egykori műsorvezetőtársa szavaira Szebeni István is, aki nem igazán érti, „mire gondol Edina, de biztos jó oka van arra, hogy ilyen nézetet valljon. Nagyon kedvelem Edinát, egy rossz szót sem tudnék róla mondani. Kitűnő műsorvezetőtárs volt, soha egy hangos szó nem hagyta el a száját.” 

Még több Gombos Edináról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top