nlc.hu
TV-sztárok

Hosnyánszky Norbert családja

Ilyen szép családja van Hosnyánszki Norbert vízilabdázónak és Dammak Jázminnak

Az értelmező kéziszótárban a harmónia szónál egyértelműen a Hosnyánszky-Dammak páros szerepelhetne, mint illusztráció.
Hosnyánszky Norbert, olimpikon

Hosnyánszky Norbert alig volt 16 éves, amikor elkezdett a magyar férfi vízilabda-bajnokságában játszani. Még a 20. születésnapja előtt az olasz Florentiához szerződött, ahol két évet töltött, a csapattól végül a legeredményesebb játékosként távozott. Karrierjét a Szegednél folytatta, de az évek alatt a Vasasban, az egri és a szolnoki csapatban is játszott, valamint egy szezon erejéig a Fiorentinához is visszatért.

A most 37 éves olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó 2020 nyarától a Budapest Honvédhoz igazolt. A sportoló magáénak tudhatja A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét, tavaly, 2020-ban pedig megválasztották az év magyar vízilabdázójának.

Dammak Jázmin, modell és párja, Hosnyánszky Norbert
Megnézem
Összes kép (5)

A vízilabdázó és a szépségkirálynő

Az olimpikon felesége, Dammak Jázmin modell, akire a legtöbben a szépségversenyekről emlékszünk. 15 évesen indult el az 1999-es Miss Hungary versenyen, amit meg is nyert. Majd közel 10 évvel később, a 2008-as Miss Universe Hungary szépségverseny győztese lett, a nemzetközi megmérettetésen pedig bekerült a világ legszebb 15 lánya közé.

A szépségkirálynő és a vízilabdázó már 2009-től egy párt alkotnak, két gyermekük született: Zalán 2013-ban és Szonja 2017-ben.
A két híresség közösségi oldala nem túl aktív, és a családi képek posztolása sem gyakori, de amennyit elárulnak a fotók a hétköznapokról, minket meggyőztek. Szerintünk az értelmező kéziszótárban a harmónia szónál egyértelműen a Hosnyánszky-Dammak páros szerepelne, mint fotós illusztráció.

Tudj meg még többet kedvenc sztárjaidról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top