nlc.hu
TV-sztárok

John Corbett és Bo Derek összeházasodtak

Titokban megnősült a Szex és New York sztárja, John Corbett és Bo Derek nagyon boldogok

A Szex és New York sztárja titokban nősült meg, ami váratlan volt, hiszen John Corbett és Bo Derek közel 20 éven át hajtogatták, nem nekik való a házasság.

Talán elsőre nem mondd semmit a két színész neve, de a Szex és New York-, vagy éppen a Bazi nagy görög lagzi-rajongók azonnal felismerik John Corbettet. 

John corbett alakította Ian Millert a Bazi nagy görög lagzi mindkét részében
Megnézem
Összes kép (2)

A most 64 éves Bo Derek pedig az ikonikus jelenetét még tizenhét évesen forgatta, a Bombanő című film fürdőruhás képei bejárták a világot.

Bo Derek a Bombanő című filmmel vált ismertté 1979-ben

Bo Derek a Bombanő című filmmel vált ismertté 1979-ben

Az amerikai színész közel húsz éve, egészen pontosan 2002 óta él együtt Bo Derek modell-színésznővel, és számtalanszor kérdezték tőlük, mikor házasodnak össze.

Bo Derek, John Corbett és Nia Vardalos 2002-ben egy rendezvényen
Megnézem
Összes kép (5)

„Beszéltünk már esküvőről, de nincs gyerekünk, nem vagyunk már kamaszok, nincs rajtunk semmilyen nyomás vagy kényszer, ezért nem álltunk oltár elé” – mondta a színésznő néhány éve is. Éppen ezért igazi meglepetés volt, amikor a The Talk on Thuesday élő adásában a hatvanéves Corbett felmutatta a jegygyűrűjét, és Jerry O’Conellnek elmondta: titokban megnősült tavaly év végén.

„Jerry, el sem hiszem, de nem mondtam még, hogy karácsony környékén összeházasodtunk. Bo és én összeházasodtunk! Zárkózottak vagyunk, nem tettünk nagy bejelentéseket, minden barátunk s a családunk tudott erről, de ez az első alkalom, hogy bármelyikünk is beszél erről nyilvánosan, mert igazából alkalmunk sem volt eddig rá. Mivel te a haverom vagy, ezért úgy gondoltam, itt és most mondom el a világnak. 20 év után úgy éreztük, eljött az idő, hogy összeházasodjunk, mert nem akartuk, hogy 2020 legyen az az év, amit visszatekintve mindenki csak utál. Azt gondoltuk: gyerünk, hozzunk ki belőle valami jót!”

Titkos esküvők a sztárvilágban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top